Source Promo
Image default
Mode en Kleding

Met dit middel tegen opvliegers gaat u overgangsklachten te lijf

De overgang is voor veel vrouwen niet de fijnste periode van hun leven. Afscheid nemen van de ‘vruchtbare tijd’, het besef dat moeder worden nu niet meer kan is voor sommigen al heftig. Maar vaak gaat de overgang gepaard met ongemakken. Stemmingswisselingen, minder weerstand en gewichtstoename bijvoorbeeld. Maar waar de meeste vrouwen last van hebben zijn opvliegers. Hiervoor kunt u de koelsjaal van Comfort Cooling Products gebruiken. Dit middel tegen opvliegers werkt zeer effectief en ondersteunt het snel voorbij gaan van een opvlieger. Het grote voordeel is dat u de sjaal overal en altijd kunt dragen. U doet hem dus niet pas om als u een opvlieger voelt aankomen.

Het eenvoudige gebruik van de koelsjaal

Het gebruik van de koelsjaal is kinderlijk eenvoudig. U legt hem als hij wat is uitgedroogd of voor het eerste gebruik na aankoop in lauw water voor een half uur. Vervolgens laat u de sjaal op een handdoek drogen tot het water eruit gelopen is. Nu kunt u de sjaal om uw hals dragen. De kristallen in de sjaal zorgen voor koeling van de hals en daarmee de halsslagaders. Hierdoor wordt een opvlieger als minder vervelend en storend ervaren. Dit middel tegen opvliegers kan door iedere vrouw gebruikt worden. U slikt immers geen medicamenten en de sjaal geeft ook geen stoffen af die door het lichaam worden opgenomen. Bij twijfel kunt u altijd met uw huisarts overleggen of u de koelsjaal veilig kunt gebruiken.

Andere toepassingen van de koelsjaal

Behalve een goed middel tegen opvliegers is de koelsjaal van Comfort Cooling Products ook nog in andere situaties te gebruiken. Hierover leest u meer informatie op hun website. Zo kan de sjaal verlichting geven bij een migraineaanval. U kunt de koelsjaal dan ook op uw voorhoofd leggen. Ook bij het verminderen van bijwerkingen na een chemokuur of radiotherapie kunnen koelsjaals verlichting geven. Ook in dit soort situaties kunt u deze sjaal veilig gebruiken.