Source Promo
Image default
Onderwijs

Leuke Schoolactiviteiten

Leuke Schoolactiviteiten 

Bent u als school opzoek naar leuke schoolactiviteiten? Grote Broer heeft een breed aanbod aan verschillende schoolactiviteiten die gemakkelijk te organiseren zijn op uw school. Het aanbod van Grote Broer varieert in niveau, tijdsduur en discipline. Op die manier is er voor elke groep op elke school wel iets om te doen! Het aanbod van Grote Broer kan op meerdere manieren geboekt worden. Zo kan er gekozen worden voor een aantal workshops, één workshop of een volledige dag gewijd aan een bepaalde discipline. Omdat Grote Broer al zo veel ervaring heeft in de branche begrijpen zij als geen ander dat elke school zijn eigen behoeftes heeft, om die reden organiseert Grote Broer altijd op maat. 

Veel scholen zijn u al voor geweest en kunnen beamen dat de samenwerkingen met Grote Broer altijd vlot verlopen. Het fijne is namelijk dat u de organisatie volledig los kan laten en slechts antwoord hoeft te geven op wat u wel en niet wilt. Grote Broer trekt de kar van begin tot eind. 

Workshop Automata 

Iedereen kent de Jack in the Box, het muziek apparaatje die vroeger alle kinderen in de wijk liet schrikken. Dit apparaat noemen we een automata, tijdens de workshop Automata gaan de leerlingen aan de slag met het ontwerpen en maken van zo’n apparaat. Bij het maken van een automata komt meer kijken dan u misschien zal denken, voor een leerlingen kan het een beste uitdaging zijn om binnen 90 minuten het apparaat te ontwikkelen. Echter zorgt Grote Broer er altijd voor dat de juiste workshop docent aanwezig is, deze zorgt er voor dat de leerlingen uit de groep allemaal kunnen aansluiten en gezellig mee kunnen doen 

Klinkt deze workshop interessant of bent u benieuwd naar welke mogelijkheden Grote Broer nog meer heeft? Klink dan op één van de links uit deze blog en neem een kijkje!

https://grotebroer.nl