Source Promo
Image default
Hobby en vrije tijd

Een baby eerste jaar boek voor de meest dierbare herinneringen

Het eerste jaar van een baby kent zoveel bijzondere mijlpalen. De tijd vliegt voorbij en elk dierbaar moment wil je vastleggen. Er is daarom geen geschikter kraamcadeau dan een baby invulboek waarin de kersverse ouders al die eerste stapjes in het jaar van baby naar dreumes vast kunnen leggen. Het is niet alleen leuk als cadeau voor een ander, maar ook voor jezelf als je binnenkort een baby verwacht.

 

Leg herinneringen vast in een baby eerste jaar boek

Zo’n eerste jaar met een baby word je geleefd. Van tevoren bedenk je dat je alles vast wilt leggen voor later, maar als de kleine er dan is, word je opgeslokt door het leven van alledag dat opeens gevuld is met voedingen, luiers, buikkrampjes en slapeloze nachten. Herinneringen vastleggen is dan wel het laatste waar je aan denkt. Een baby eerste jaar boek helpt je hierbij. Het invullen kost je nauwelijks tijd. Je schrijft herinneringen op over verschillende bijzondere momenten en beantwoordt voorgedrukte vragen over het eerste levensjaar van je baby. Ook is er voldoende ruimte voor foto’s en eigen creativiteit.

 

Leuk voor later

Een baby invulboek is niet alleen leuk om zelf terug te kijken op deze bijzondere eerste periode, maar ook je kinderen zullen later met plezier een blik in hun babyboek werpen. Hoe leuk is het om te zien hoe klein ze waren en te lezen wanneer hun eerste lachje was. Doordat het weinig tijd kost om een babyboek in te vullen, zal je ook bij een tweede of derde kind de tijd vinden om een boek in te vullen en krijg je later van je jongste kind niet de vraag waarom er toch zo weinig herinneringen zijn. Invulboeken zijn er in veel verschillende kleuren en afmetingen, zo geef je elk kind zijn eigen persoonlijke boek.