Source Promo
Business / Marketing and Advertising

Kies voor relatiegeschenk nummer 1

Een relatiegeschenk is een cadeau dat men geeft aan personeel, (zaken)relaties of weggeeft op speciale gelegenheden. Meestal worden deze relatiegeschenken bedrukt met het logo van het bedrijf of vereniging. Relatiegeschenken komen veel voor op beurzen en open dagen om bezoekers aan te trekken of te bedanken voor hun interesse in het bedrijf. Ook aan het einde van het jaar worden er veel relatiegeschenken afgenomen om personeel te bedanken voor het afgelopen jaar.

Er zijn enorm veel relatiegeschenken. Eigenlijk alles wat te bedrukken is, is een relatiegeschenk. De meest voorkomende zijn mokken, tassen, paraplu’s en bidons. Ook textiel, zoals T-shirts of jassen, wordt vaak ingezet als relatiegeschenk. Dit zijn allemaal producten die iedereen wel kan gebruiken. Daarom zijn dit populaire relatiegeschenken.

Relatiegeschenk nummer 1

De meest populaire relatiegeschenk is ook één van de oudste relatiegeschenken. Iedereen gebruikt ze nagenoeg dagelijks en we hebben er allemaal wel minimaal één ontvangen in ons leven. We hebben het hier om pennen. Bedrukte pennen welteverstaan, want zonder een bedrijfs- of verenigingslogo erop gedrukt, is het geen relatiegeschenk.

De pen is inmiddels zelf al eeuwen oud. In die tijd heeft het zich ontwikkelt van ganzenveer tot de balpen die wij nu kennen. Maar waarom is de pen zo’n populaire relatiegeschenk eigenlijk?

• Pennen zijn verkrijgbaar in veel kleuren en maten;

• Pennen worden veel gebruikt;

• Pennen hebben een brede doelgroep, zowel jong als oud maken er gebruik van;

• Pennen zijn weg te geven bij elke gelegenheid (open dag, beurs, etc.);

• Pennen zijn gemakkelijk te bedrukken met verschillende druktechnieken;

• En de belangrijkste reden: pennen zijn goedkoop.

Pennen zijn al te bedrukken vanaf €0,14 per stuk. Zo heeft u dus 1000 pennen voor nog geen €200,- (excl. BTW). En met 1000 pennen kunt u heel veel mensen bereiken. Pennen krijgen tijdens hun leven te maken met 6 à 7 eigenaren. In het gunstige geval bereikt u dus 7000 mensen voor minder dan €200,- (excl. BTW). Daar kan geen advertentie tegen op.

Bestel uw pennen bij BudgetGift

U wilt relatiegeschenken laten bedrukken? Of dit nu pennen zijn of toch mokken of bidons, u kunt terecht bij BudgetGift. BudgetGift heeft al meer dan 20 jaar ervaring met relatiegeschenken. Dit betekent dat zij vakbekwame medewerkers in dienst hebben, u van advies kunnen voorzien en BudgetGift biedt daarnaast ook nog erg scherpe prijzen aan. Interesse? Vraag een vrijblijvende offerte aan en laat u verrassen door het assortiment van BudgetGift.

https://www.budgetgift.nl/