Source Promo
Business / Marketing and Advertising

Een goede website laten maken is zeer belangrijk voor jouw onderneming

Ben je een startende ondernemer en wil je een website laten maken, dan is het verstandig om dit uit te besteden aan een professional. Een professional als SiteToGo weet namelijk als geen ander hoe belangrijk het is om een goed werkende en goed vindbare website te hebben. Jouw website is namelijk het visitekaartje van jouw onderneming. Meer dan 90% de klanten bezoekt namelijk eerst de website voordat ze naar de fysieke onderneming gaan. Ze oriënteren zich niet alleen op het internet om te zoeken naar de juiste prijs, maar vooral de eerste indruk die ze via de website krijgen bepalen of ze wel of niet met een bedrijf in zee willen gaan. Bij een website die langzaam opstart, vol staat met spelfouten of er rommelig uitziet haken potentiële kopers al snel af. Een goed werkende en mooie website is dus enorm belangrijk voor jouw onderneming.

Een website laten maken door SiteToGo

Jouw website laten maken door de professionals van SiteToGo betekent dat je gegarandeerd bent van een mooie en goed vindbare website. Naast de inhoud zijn dit de belangrijkste eigenschappen van een goede website. SiteToGo heeft al meer dan 16 jaar ervaring in het maken van websites dus weet waar ze het over hebben. Met alleen een mooie website ben je er nog lang niet. SiteToGo biedt een compleet pakket aan dat alles bevat voor de perfecte website. Jouw website wordt geoptimaliseerd voor mobiele telefoons, tablets en desktops, tevens wordt jouw website aangesloten op WordPress, heeft het een optimale snelheid, SSL-verbinding, contactpagina en contactformulieren, social media iconen, Google maps, is hij goed vindbaar op google en nog veel meer. Kortom, jouw website bevat alle belangrijke factoren om potentiële klanten naar jouw website te trekken, hun aandacht op jouw website te houden en contact met jou te zoeken. En dat is waar het allemaal om draait.

Vaste prijs van €549,-

Ga je je website laten maken door SiteToGo dan kunnen zij dit complete pakket aanbieden voor maar 549 Euro. Hiervoor krijg je een responsieve website en een website beheer systeem dus een all-in website realisatie met de hierboven genoemde eigenschappen. Het enige wat jij hoeft te doen is de teksten aanleveren en zij doen de rest. Lang hoef je er niet op te wachten want jouw website is binnen één week live. Dus waar wacht je nog op!