Source Promo
Business / Marketing and Advertising

Kies uit ruim 500 planten bij Fleur Direct

Je zou natuurlijk naar het tuincentrum op de hoek kunnen gaan, een plant uit het schap kunnen trekken en heel hard duimen dat hij zo lang mogelijk blijft leven. Maar bij de aankoop van een plant komt meer kijken. Zeker als je van plan bent er zolang mogelijk van te genieten. Je zou het daarom eens online kunnen proberen. Bij Fleur Direct word je bijvoorbeeld van begin tot eind goed geholpen bij het kopen van de juiste plant. Hier zijn er ruim 500 planten voor ieder doeleinde. Voor zowel op kantoor en woonkamer als buiten. Met de juiste tips over verzorging en zeven dagen bedenktijd, komt u altijd tot de juiste plant die aan uw wensen voldoet.

Binnen of buiten?

Planten die een buitenbestemming hebben, moeten net iets meer weerstand hebben dan binnenplanten. Zeker in Nederland krijgen planten met verschillende weersinvloeden te maken. Daarom is er bij Fleur Direct een categorie buitenplanten die het gegarandeerd uithouden op een plaats buiten. Kleine naaldboompjes en buxus bijvoorbeeld, of een taxus. Ze zijn er in verschillende maten en vormen. Zo zijn er zowel geschikte boompjes voor in de tuin als op een kleiner terras. Kies de juiste pot erbij en geniet van het uitzicht op uw eigen groene aankoop. Ook als cadeau is een boompje ideaal. Het is dan wel zo fijn als uw cadeau zo lang mogelijk goed blijft. Bij Fleur Direct is er de opmaakservice. Hiermee krijgt u hulp bij het kiezen van de juiste pot en verzorging.

Denk er rustig over na

Het fijne van Fleur Direct is dat je rustig kunt bekijken of de gekochte plant inderdaad de juiste is. Je krijgt namelijk 7 dagen bedenktijd, zodat je in alle rust over je groene aankoop kunt nadenken. Biedt de plant u toch niet wat u verwacht had? Dan kunt u hem retour zenden, gewoon via een PostNL punt. Ook hierbij geeft Fleur Direct tips om de plant zo goed mogelijk te laten vervoeren. Wel zo’n fijn idee.

https://www.source-promo.nl/