Source Promo
Image default
Bedrijven

Kenmerken winkeldisplay

Een winkeldisplay kan heel handig zijn om de aandacht naar bepaalde producten te trekken en het kan bijdragen aan een stijging van de verkoop. Er zijn wel een aantal eisen waar een goed display aan moet voldoen. Een display dient in de meeste gevallen niet hoger te zijn dan 2 meter ter preventie van gevaar op omvallen. Om ervoor te zorgen dat er producten op het display geplaatst kunnen worden, moet het display in staat zijn om genoeg gewicht te dragen. Displays zijn geschikt voor doorsnee producten zoals bijvoorbeeld drinkflessen of schoonmaakmiddelen. Door goedlopende producten op een display te plaatsen wordt de kans op meer verkoop verhoogd.

 

Op maat gemaakt winkeldisplay

Als u de aandacht wilt trekken naar een relatief groot product dat niet op een standaard display past, kunt u er ook voor kiezen om een winkeldisplay op maat te ontwerpen. U kunt dan compleet naar eigen wil een display ontwerpen met de afmetingen en andere specificaties die nodig zijn voor uw product.

 

Meer omzet

Als u streeft naar meer omzet is een display een goed idee. Strategisch geplaatste displays kunnen bijdragen aan een stijging van de verkoop. Doordat de producten op het display in het oog springen van de bezoekers van uw winkel, zullen ze sneller geneigd zijn om het product aan te schaffen. U kunt er voor kiezen om populaire producten op het display te plaatsen, maar u kunt er bijvoorbeeld ook actieproducten neerzetten. Het doel van het display is voor ieder product gelijk, namelijk meer omzet creëren.

https://endlessbranding.com/winkel-display/