Source Promo
Image default
Business / Marketing and Advertising

Kartonnen opbergdozen en andere verpakkingsmaterialen bij dozenhal

Bent u op zoek naar kartonnen opbergdozen of andere verpakkingsmaterialen? De dozenhal is dé online leverancier als het gaat om verpakkingsmaterialen. In ons assortiment vindt u meer dan 2500 formaten als u op zoek bent naar een doos van karton. Deze producten vindt u in diverse maten waardoor er altijd een geschikte doos voor u tussen zit. In onze opbergdozenzoeker kunt u zelf de lengte, breedte, hoogte en het aantal aangeven. Zo krijgt u direct een selectie met producten die voldoen aan uw wensen. Hierbij vindt u ook nog een diverse termen. Zo vindt u bijvoorbeeld producten die restant nieuw zijn, nieuw, blanco, blanco met sticker, gebruikt of bedrukt met een logo, omschrijving van het product of naam van het bedrijf. Ook ziekt u dan direct een foto van het product zodat u een beter beeld krijgt van het product. Of u nu op zoek bent naar een volledige nieuwe doos of eentje die al eerder is gebruikt, bij de dozenhal vindt u het allemaal. 

Nieuwe of gebruikte kartonnen opbergdozen?

Nu twijfelt u misschien of u graag nieuwe of juiste gebruikte kartonnen opbergdozen wilt aanschaffen bij de dozenhal. Wij respecteren het volledig als u kiest voor een nieuwe doos. Wel kunnen wij u verzekeren dat iedere gebruikte doos eerst door een volledige check-up gaat zodat u zeker bent dat er geen scheuren of beschadigingen aan het karton zijn aangebracht. Een hergebruikte doos is extra verantwoord voor het milieu. Wat nog fijner is, is dat het u helemaal geen moeite hoeft te kosten. Voor het kiezen van een gebruikte doos in plaats van een nieuwe doos zorgt voor maar liefst 266 kilogram minder aan luchtverontreiniging, 3m3 aan stortcapaciteit, 2026 kilometer aan brandstof en tot slot twintig duizend liter water. 

Verpakkingsmaterialen

Naast kartonnen opbergdozen vindt u nog diverse andere verpakkingsmaterialen bij de dozenhal. Wij hebben diverse verpakkingsmaterialen geschikt voor webshops. Denk hierbij bijvoorbeeld aan materialen zoals luchtkussenevenlopen, LPDE verzendzakken, tape en dispensers en folies en zakken. Wij bieden al het materiaal aan om een product zo veilig mogelijk te verzenden. Voor het gehele assortiment kunt u kijken op onze website.