Source Promo
Image default
Business / Marketing and Advertising

Veilige en voordelige producten bij de Hijswinkel

Bij Hijswinkel vindt u voordelige hijs- en hefmiddelen. In onze webshop vindt u bijvoorbeeld palletwagens, staalkabels, valbeveiliging maar ook hijsbanden en platenklemmen. Naast deze producten kunt u bij ons ook nog vele onderdelen voor hijsmiddelen vinden. Bij ons staat veiligheid centraal, wij stellen dan ook zeer hoge eisen aan de veiligheid van onze producten. Naast veiligheid vinden wij het ook belangrijk om producten van hoge kwaliteit te leveren voor de voordeligste prijs. Ook kunt u bij ons rekenen op een zeer snelle levering. Als u uw bestelling heeft geplaatst, kan de bestelling aan binnen één dag geleverd worden op de gewenste locatie. U kunt uw bestelling betalen met Multisafepay waardoor u veilig en snel kan betalen.

Veilig te werk bij de Hijswinkel

Bij de Hijswinkel vinden wij het belangrijk om veilig te werk te gaan. Beter gezegd, veiligheid is zelfs onze nummer één prioriteit. Daarom vindt u in ons assortiment diverse producten om uw veiligheid te waarborgen tijdens het hijsen en heffen. Zo hebben wij bijvoorbeeld diverse soorten hijsbanden. Deze banden verschillen in lengte tussen de twee en tien meter. In ons assortiment vindt u enkelvoudige hijsbanden, met bijvoorbeeld een lus, strop of juist eindloos. Ook kunt u samengestelde banden vinden met een enkele lengte, een twee- of viersprong. Naast onze hijsbanden vindt u nog vele andere producten om de veiligheid tijdens het hijsen en heffen te vergroten. Al onze middelen zijn EKH gecertificeerd. Ook geven wij trainingen over veiligheid en valbeveiliging.

Wie zijn wij?

Hijswinkel.nl is een grote webshop in zowel Nederland als België als het gaat om hijsmiddelen. Naast ons grote assortiment kunt u ook bij ons terecht voor advies over bepaalde producten. Ook vindt u op onze website artikelen over hoe de producten kunt gebruiken of interessante informatie over veilig te werk gaan. In onze wiki vindt u allerlei do’s and don’ts betreft bepaalde producten in ons assortiment. Wij zijn al jarenlang actief in de Vereniging Erkende Keurbedrijven Hijs- en hefmiddelen. Deze vereniging is erkend door de Stichting Toezicht Certificatie Verticaal Transport waardoor u kunt rekenen op alleen maar de beste kwaliteit en service.