Source Promo
Image default
Zorg

Je zorg administratie eenvoudig regelen

Werk je als zorgverlener en ben je op zoek naar een softwarepakket waarmee je de administratie van je cliënten kan bijhouden? Dan kan de epd software van Edevop uitkomst bieden. Met de software van Edevop online kun je de meest noodzakelijke taken uitvoeren. Edevop online bevat onder meer de volgende functionaliteiten.

  • Een handig EPD formulier waarmee je makkelijk het dossier van je cliënten in kunt bijhouden.
  • Een praktische agenda waar je al je afspraken in kunt zetten.
  • Je kunt facturen opstellen en verzenden.  
  • Declaraties indienen bij zorgverzekeraars via VECOZO.
  • Om patiënten ervaringen te meten is er een koppeling met QDNA/Mediquest/Qualiview.
  • Voor het veilig verzenden van email berichten is er Zorgmail.

Meer over Edevop

Omdat Edevop online een webbased softwarepakket is, werk je vanuit een website. Hierdoor kun je altijd en overal bij je gegevens. Wat wel zo prettig is. Software installeren is hierbij niet nodig. Het waarborgen van de veiligheid van je gegevens vinden ze bij Edevop erg belangrijk. Om die reden is ervoor gekozen  om Edevop op een platform te bouwen dat volgens de ISO27001 en de NEN7510 normering gecertificeerd is. Al je bestanden worden in de cloud opgeslagen en dagelijks wordt hier een backup van gemaakt. Daarnaast betaal je niet teveel voor Edevop online. Al voor €36,- per maand kun je dit alles-in-1 softwarepakket gebruiken. 

Praktijksoftware

Ga je een eigen praktijk starten in oefentherapie? Dan is Edevop online geschikt om te gebruiken. Dit softwarepakket is bedoeld voor de volgende beroepsgroepen: fysiotherapie, ergotherapie, logopedie en oefentherapie. Als je net een eigen praktijk hebt opgestart, is het goed mogelijk dat je nog geen contracten hebt gesloten met zorgverzekeraars. Dit is geen probleem. Met Edevop online kun je ook contractloos werken.

Ben je enthousiast over de software van Edevop? Dan kun je via het aanvraagformulier een offerte aanvragen. Wil je de software eerst uitproberen?  Via hetzelfde formulier kun je ook een demo aanvragen.

https://www.edevop.nl