Source Promo
Image default
Financieel

Je huis verbouwen met behulp van een persoonlijke lening

Je woont al vele jaren met plezier in je huidige woning. Je woning voldoet aan al je wensen: er zijn voldoende slaapkamers, de badkamer is groot genoeg en de keuken heb je pas geleden nog vernieuwd. Ook de tuin heb je door de jaren heen prachtig aangelegd en onderhouden. Er zijn veel gezellige plekjes en je kunt hier makkelijk de hele middag vertoeven. Toch merk je dat het onderhoud aan je huis steeds moeilijker wordt nu je wat ouder wordt. Ook traplopen gaat steeds moeizamer en het bad instappen lukt al vrijwel niet meer. Gelukkig betekent dit niet direct dat je op zoek moet naar een ander huis. Je kan je eigen woning levensloopbestendig maken met behulp van een persoonlijke lening.

Je huis levensloopbestendig maken

Er moet veel gebeuren om je huidige woning levensloopbestendig te maken, dat is waar. Voor je allemaal plannen begint te maken, kan je het beste eerst opzoeken hoeveel je zou kunnen lenen voor een verbouwing. Dit kan heel eenvoudig via internet door een aantal financiële gegevens in te vullen. Je ziet vervolgens meteen hoeveel je kan lenen in jouw situatie en hoeveel je dit per maand gaat kosten. Als je dit allemaal op een rijtje hebt, kan je een advies gesprek aanvragen bij een aannemer. Hij of zij zal samen met jou het huis doorlopen en je adviseren over de mogelijkheden. Zo is het misschien mogelijk om de badkamer te verbouwen of deze eventueel naar de benedenverdieping te verplaatsen. Ook de slaapkamer kan eventueel op de benedenverdieping gerealiseerd worden. Op deze manier hoef je in de toekomst niet zo veel gebruik te maken van de trap. Maar ook een traplift zou tot de mogelijkheden kunnen behoren.

Een persoonlijke lening aanvragen

Een persoonlijke lening aanvragen kan heel gemakkelijk. Je hoeft er in principe nog niet eens de deur voor uit. Je kan deze eenvoudig aanvragen via internet. Je vult een aantal persoonlijke en financiële gegevens in en je ziet gelijk hoeveel je zou kunnen lenen. Ben je het eens met alle voorwaarden? Dan kan je je persoonlijke lening aanvraag insturen samen met een aantal documenten. Deze worden vervolgens gecontroleerd en er wordt op basis van je gegevens een beslissing genomen of je in aanmerking komt voor de lening. Is dit het geval? Gefeliciteerd! De verbouwing kan gaan beginnen!

LET OP, GELD LENEN KOST OOK GELD.

https://www.mozzeno.com/nl/persoonlijke-lening/