De laatste trends op het gebied van binnendeuren

Waar je je voorheen misschien niet zo veel bezig hield met trendy deuren kun je er de laatste jaren haast niet meer omheen. Experimenteren met binnendeuren is hot en happening, wie droomt er nu niet van een huis met een industriële look inclusief stalen deur? Laat je inspireren door deze trends en wie weet heb jij straks ook zo’n deur in huis waar menig medemens van van zal dromen.

Hoge binnendeuren

Iets wat je de komende tijd steeds vaker zult zien zijn binnendeuren van hoog formaat, de zogenaamde loft deuren. Vaak komen deze deuren zelfs tot het plafond wat een hele eigentijdse en gave luxe uitstraling geeft aan jouw interieur. Deze hoge deuren komen zowel vaak voor in een glazen stalen variant als in een reguliere variant.

Een stalen binnendeur

Een van de grootste trends is ongetwijfeld de stalen deur. Dit type deur komt in vele opties en mogelijkheden, wat fijn is omdat jij op deze manier een deur kunt kiezen die voldoet aan al jouw wensen. Je kunt kiezen voor een schuifdeur, maar als je liever gaat voor een draaideur is dit uiteraard ook een aannemelijke optie. Daarnaast zie je in het geval van stalen deuren ook vaak de mogelijkheid om te kiezen voor een taatsdeur. Dit is een deur die niet aan de linker- of rechterkant scharniert zoals een draaideur, maar juist boven of onder. Daardoor kan de deur ook via beide zijden geopend worden.

Laat jouw binnendeur opvallen

Een fijne ontwikkeling de laatste jaren is een verschuiving van binnendeuren die wegvallen in het interieur naar opvallende deuren. Voorheen waren koos men vaak deuren uit in dezelfde kleur als de ruimte waarin deze geplaatst werd met als gevolg dat de deur zo goed als wegvalt in het interieur. Zonde vinden wij! Want als je eindelijk een mooie deur hebt uitgekozen is het toch ook zeker fijn als deze op een positieve manier opvalt in de inrichting van jouw huis.

https://www.deurenshop.com