Source Promo
Business / Marketing and Advertising

houd je personeel in beweging

Als werkgever van een bedrijf wil je natuurlijk dat je werknemers zich zoveel mogelijk op hun gemak voelen. Op deze manier zetten zij zich namelijk meer in voor de organisatie of bedrijf. Het is daarnaast ook belangrijk om aan de ontwikkeling van het personeel te werken. Bij grote organisaties is het lastig om de werknemers in beweging te behouden en te begeleiden. Gelukkig kan je diverse coaches inschakelen die je hiermee kunnen helpen. Op het werkveld kunnen werknemers zich voordoen alsof alles rozengeur en zonneschijn is, maar vanbinnen ligt dit misschien anders. Het is mogelijk dat werknemers met een aantal vragen zitten en graag een volgende stap in hun carrière willen maken binnen jouw organisatie 

Door middel van een online test kan je de bevlogenheid, productiviteit en risico-weerbaarheid vanuit een werknemer meten. Dit wordt ook wel medewerkers vitaliteitsapk of medewerker scan genoemd. Je kunt dit begrip vanuit 2 perspectieven bekijken namelijk primair vanuit de werknemer en vanuit de organisatie. De deelnemers zullen een welkomstmail, logincode en wachtwoord ontvangen om de test te maken. Wanneer deze test is afgerond krijgen zij automatisch een individueel rapport waar allerlei tips en inzichten worden weergeven. Deze tips en inzichten zijn gebaseerd op het persoonlijke vitaliteit. Lees hier meer over hoe dit in zijn werking gaat.

Hoe vitaler de werknemers zijn en dus ook de organisatie: hoe soepeler, zelfverzekerder en winstgevender de organisatie is. Organisaties die de bevlogenheid, productiviteit en risico-weerbaarheid van hun werknemers centraal zetten in de bedrijfsvoering, hebben vaak minder verzuim en verloop. Ook wordt zoals eerder verteld, de winstgevendheid en financiële gezondheid hoger dan andere organisaties die niet aan vitaliteit doen. Om aan de vitaliteit in je organisatie of bedrijf te werken kan je diverse adviseurs inschakelen die hier veel van weten. Samen met de adviseurs bespreek je de situatie en breng je hierdoor de werknemers binnen je organisatie tot een hoger niveau. Meer informatie kun je vinden op www.carrierepoort.nl.

http://www.carrierepoort.nl