Source Promo
Image default
Bedrijven

het grote verschil tussen Miles en Air Miles.

Veel mensen denken dat air Miles hetzelfde inhouden als Miles. Dit is helaas een term die door elkaar gebruikt wordt. Met name Albert Heijn staat bekend om het sparen van airmiles, maar de vraag is kun je met deze punten ook vliegen? Het antwoord is helaas nee. Hoe gek het ook klinkt de airmiles die je spaart bij een Albert Heijn of Shell kunnen niet gebruikt worden voor korting op vliegtickets. Je kunt alleen vliegen met Miles die je bij een luchtvaartmaatschappij spaart. Deze heten dan ook standaard Miles en geen airmiles. Iedere luchtvaartmaatschappij heeft zijn eigen spaarprogramma (behalve budgetmaatschappijen). Je kunt dus Miles sparen bij je favoriete luchtvaartmaatschappij, of bij meerdere luchtvaartmaatschappijen.

Het spaarprogramma van KLM heet Flying Blue Miles en aanmelden voor dit programma is gratis. Niet alleen KLM valt onder Flying Blue, alle luchtvaartmaatschappijen van Skyteam werken met Flying Blue klantenservice. Voor de meeste Nederlanders het Flying Blue programma veruit het meest interessante reward programma. Heeft u vragen over dit programma? Neem dan contact op met flying blue klantenservice Ga je toch bij meerdere maatschappijen air Miles sparen, dan is Award Wallet een handige manier om overzicht te houden op al je miles.

Ontdek flying blue (klantenservice)

Bij Flying Blue draait het allemaal om de Miles: hoe meer Miles je bezit, hoe meer je profiteer van diverse aanbiedingen. Je spaart Miles bij zo’n beetje alles wat u doet, en u besteedt ze hoe u dat zelf wilt. Maar dat is nog niet alles: Je krijgt XP (Experience Points) wanneer je vliegt. Hiermee kun je een hoger level bereiken. Als je een level omhoog gaat, ontvangt je nog meer voordelen – en meer Miles. Met Flying Blue profiteert iedereen, en het is helemaal gratis. Indien u vragen heeft, neem dan contact op met flying blue klantenservice.

Hoeveel Miles spaart u?

Met KLM, Air France of HOP! Wordt het aantal Miles dat u spaart bepaald door het bedrag in euro’s dat u besteedt.

  • Explorers sparen 4 Miles per bestede euro
  • Silver-deelnemers sparen 6 Miles per bestede euro
  • Gold-deelnemers sparen 7 Miles per bestede euro
  • Platinum-deelnemers sparen 8 Miles per bestede euro
https://web-wings.nl/