Source Promo
Image default
Bedrijven

Ben jij goed verzekerd bij FBTO?

Geschiedenis FBTO

FBTO is ontstaan en bedacht door vier Friese doorsnee mensen. De meeste ontwikkelaars waren dagelijkse boeren en tuinders, bedacht aan de keukentafel. Zij hadden het gevoel dat verzekeren beter en anders moest. De vier mannen bedachten een plan om elkaar te helpen en ondersteunen bij schade of een onverwachte situatie met gevolgen. Daar staat FBTO tot heden nog steeds voor ‘elkaar helpen en ondersteunen zodat je door kunt’. FBTO bestaat momenteel al 65 jaar. Achmea is het moederbedrijf van FBTO. Achmea is de grootste financiële dienstverleners van Nederland. Een aantal andere verzekeringsbedrijven die onder Achmea vallen zijn Centraal Beheer, Interpolis, De Friesland zorgverzekeraar, Zilveren Kruis en Avero Achmea. Voor over FBTO kun je contact opnemen met FBTO klantenservice.

Ben je goed verzekerd?

Er zijn in Nederland 3 verzekeringen die je verplicht moet afsluiten. Dit is de aansprakelijkheidsverzekering, basisverzekering van zorg en een woonhuisverzekering. Alle inwoners van Nederland, behalve militairen en mensen met gemoedsbezwaren, moeten een basisverzekering zorg hebben. Met de basisverzekering ben je onder andere verzekerd voor geneeskundige zorg, ziekenhuisopname, geneesmiddelen en kraamzorg. Je kunt ervoor kiezen om naast je basisverzekering ook een aanvullende verzekering af te sluiten. Kinderen tot 18 jaar zijn meeverzekerd via de zorgverzekering van hun ouders. Daarna moeten zij zelf een zorgverzekering afsluiten. Elke autobezitter in Nederland moet verplicht een WA-verzekering afsluiten. Een WA-verzekering dekt de schade die je veroorzaakt aan andere voertuigen of andere personen. Heb je een hypotheek? Dan moet je van je hypotheekverstrekker ook een brandverzekering met andere woorden woonhuisverzekering afsluiten. Deze valt in je woonhuisverzekering. Je huis is namelijk het onderpand van de bank.

FBTO klantenservice

Veel voor je verzekeringen regel je gewoon zelf in MijnFBTO. Zoals schade melden, je verzekering aanpassen, je groene kaart bekijken of je zorgnota declareren. Heb je alsnog vragen dan kun je de FBTO klantenservice bereiken via de volgende contactmogelijkheden:

–          Chatten via de FBTO website

–          WhatsApp op het nummer 06-82756758

–          Contacteren via het Facebookaccount van FBTO

–          Contactformulier invullen via de FBTO website

–          Telefonisch contact opnemen via (058) 2345678

https://www.klantenservice.tips/telefoon-klantenservice/zorg/fbto/

Gerelateerde artikelen

Zonnepanelen kopen in Ijmuiden

Zakelijke taaltraining bij The Square Mile

Een inductiekookplaat laten aanleggen kan je het beste laten doen door Elektricien Den Haag