Source Promo
Image default
Toerisme

Groepsaccommodatie Twente: anders dan verwacht

Ga eens in gedachten terug naar vroeger. Je zult ongetwijfeld weleens verbleven hebben in een groepsaccommodatie. Misschien ging je met de schoolklas een paar dagen op schoolreisje. Of je was lid van de Scouting en had behalve een zomerkamp ook een paar keer per jaar weekendkamp. Dat waren mooie dagen he? Dagen gevuld van avontuur en opwinding.

Weet je nog hoe de groepsaccommodatie was? Vast wel, want je zult er niet veel geslapen hebben. Eerder bleven jullie de hele nacht kletsen en met zaklantaarns spelen.  Toen had je het misschien niet door, maar die groepsaccommodaties waren eigenlijk weinig sfeervol…. Aftands sanitair, stalen stapelbedden en grote –vaak betonnen- ruimtes waarin de enige sfeer afkomstig was van haastig opgehangen versieringen.

De moderne groepsaccommodatie lijkt op geen enkele manier meer op die krakkemikkige kampeerboerderijen van toen. In de loop der jaren zijn er, ook in Twente, steeds betere groepsaccommodaties gekomen. De groepsaccommodatie van nu is van hetzelfde niveau als een hotel of vakantiehuisje. Daardoor zijn groepsaccommodaties ook aantrekkelijk geworden voor gezelschappen die waarde hechten aan kwaliteit. Groepsaccommodaties zijn dus niet meer alleen voor zomerkampen, maar ook voor bijvoorbeeld een vriendinnenweekend, een reünie van de studentenvereniging of een weekendje weg met je voetbalmaten.

Groepsaccommodaties in Twente zien er niet alleen mooi en goed onderhouden uit, ze voldoen ook aan de eisen van de moderne gast. Dus nee, écht niet dat er een zaal met metalen stapelbedden staat! Boek je tegenwoordig een groepsaccommodatie, dan heb je een gemeenschappelijke woonkamer en keuken en een aantal 1- of 2-persoonskamers. Daarnaast heb je beschikking over een voldoende aantal douches.

Een groepsaccommodatie in Twente levert de perfecte mix tussen “samen” en privacy. Je zou de accommodatie alleen daarom al boeken. Maar het groepsverblijf in Twente heeft nog een andere belangrijke troef: de geweldige omgeving, waarin steden en natuur hand in hand gaan, en waar veel te beleven is.

Ben jij op zoek naar een kwalitatieve groepsaccommodatie in een omgeving waar jullie je niet hoeven vervelen? Kijk dan op www.visittwente.nl ! Tot snel, in Twente.

http://www.visittwente.nl