Source Promo
Image default
Auto's en Motoren

Een betrouwbaar autobedrijf in Houten gespecialiseerd in onderhoud en LPG

Als u op zoek bent naar een betrouwbaar autobedrijf in Houten en omgeving, dan kunt u overwegen om naar Autobedrijf Nieuwenhuijsen te gaan. Dit autobedrijf in Houten levert al 30 jaar lang kwaliteit en supergoede service. Het autobedrijf kan u onder andere helpen bij het onderhoud van uw auto, het uitvoeren van apk-keuringen en het wisselen van winter- en zomerbanden. Uw banden kunnen dan bij het bedrijf worden gestald in het bandenhotel tot u ze weer nodig heeft. Het autobedrijf in Houten maakt deel uit van Bosch Car Service. De monteurs kunnen overweg met alle automerken en de verschillende modellen, dus uw auto is in goede handen.

Specialist in het inbouwen van lpg-installaties

Het autobedrijf in Houten is ook specialist op het gebied van autogas en kan op vakkundige wijze een lpg-installatie inbouwen in uw auto. Het voordeel van lpg is de lage CO2-uitstoot, waardoor de installatie veel vriendelijker is voor het milieu dan een benzine-of dieselauto. En bovendien is lpg een stuk voordeliger per liter dan benzine of diesel, u bent na de installatie dus een stuk goedkoper uit. U kunt ook het onderhoud aan uw lpg-installatie laten uitvoeren door deze ervaren monteurs. En had u het voornemen om een nieuwe occasion te gaan kopen? Dan kunt u ook hiervoor terecht bij dit autobedrijf in Houten. In hun showroom vindt u diverse jonge en iets oudere occasions, en het aanbod wordt regelmatig aangevuld.

 

Topservice bij onderhoud of het installeren van een lpg-installatie

Autobedrijf Nieuwenhuijsen, wat u kunt vinden in Houten, is absoluut betrouwbaar wat betreft hun know-how en expertise, en hun service is fenomenaal. Als u namelijk besluit om een lpg-installatie te laten installeren in uw auto, dan kunt u gebruikmaken van de exclusieve haal- en brengservice en krijgt u een gratis leenauto tot uw beschikking. Ook wat betreft bandenopslag is deze expert top.