Source Promo
Image default
Dienstverlening

Een online naambordenwinkel met een groot assortiment

Voor een naambordje en / of huisnummer bij de voordeur is Naambordkopen.nl een vertrouwd adres. De platen die u online ziet staan, zijn allemaal op voorraad en kunnen binnen een paar werkdagen naar u opgestuurd worden. Er zijn veel modellen om uit te kiezen. Populaire exemplaren zijn onder meer het emaille naambord, de houten platen en de glazen bordjes met naam + huisnummer. We zoomen even in op emaille. Het woord stamt af van het Oudfranse ‘esmailler’ dat smelten betekent. Naamborden van emaille zijn voorzien van een beschermende laag van gesmolten glas. Deze coating maakt de platen uitzonderlijk sterk.

Ambachtelijke uithangborden en bedrijfsuithangborden

De categorie bedrijfsnaambord van Naambordkopen.nl is verdeeld in:

-ambachtelijke uithangborden;
-bedrijfsuithangborden.

De uitstraling van de platen is ambachtelijk. Ze zijn leverbaar in verschillende tinten en maten. Op de site staat per model een duidelijke foto. Wat we u graag melden: we hebben het hier over bedrijfsnaamborden, maar dat betekent niet dat ze alleen geschikt zijn voor zakelijk gebruik. Laat u zich er als particulier niet van weerhouden een naamplaat als deze bij de voordeur op te hangen! Er zitten eigenlijk alleen maar voordelen aan uithangborden. Ze zijn groot en dus is er ruimte voor veel tekst. U zou bijvoorbeeld ook de voornamen van uw partner en uzelf kunnen vermelden. Hangende borden zijn goed zichtbaar voor bezoek, de postbode en de pakketbezorger. 

Op welk materiaal valt uw keuze?

Om een goede keuze te maken uit het aanbod huisnummers en naamborden is het verstandig eerst een materiaal te kiezen. Gaat uw voorkeur uit naar glas? Vindt u aluminium of leisteen mooi? Of wordt het toch kunststof? Per materiaal kunt u dan een specifieke vorm (rechthoekig, vierkant, ovaal, rond of anders) en grootte bepalen. Zodra u bent beland bij het voor u perfecte naambord is het zaak dit te personaliseren. Dit doet u door een aantal gegevens in te vullen: de tekst, het lettertype, de grootte van de letter, de uitlijning, de kleur van het bord en de kleur van de letters en / of cijfers.

 

https://naambordkopen.nl/