Source Promo
Image default
Zakelijke dienstverlening

Eén all-in-programma voor roosters, werktijden en andere personeelsgegevens

Een accurate urenregistratie bereik je alleen met een professioneel programma. Software waar je voor zou kunnen kiezen is Shiftbase. De kern is dat je alles online bijhoudt: roosters, contracten, vakantiedagen, uren in de plus en in de min enzovoort. Je logt in met een persoonlijk wachtwoord. Dat kun je vanaf elke willekeurige locatie doen als je maar een pc, laptop, tablet of smartphone tot je beschikking hebt. Het programma is overzichtelijk. De verschillende sjablonen spreken voor zich. Je kunt documenten integreren en vanuit het Shiftbase mailen. Een en ander is zo opgezet dat het geschikt is voor de meest uiteenlopende branches. Denk aan: facilitair, gezondheidszorg, horeca, hotel, Retail en transport.

Een belangrijk onderdeel van Shiftbase is de tijdregistratie app. Je medewerkers kunnen online in- en uitklokken vanaf willekeurig welke plek. Dit kan aan de hand van een IP-adres of een geo-locatie. Minuten en uren worden automatisch afgerond. Vergeet er iemand uit te klokken? Na een bepaalde tijd klokt het systeem de persoon uit. Pluspunt voor jou als leidinggevende is dat je 24/7 zicht hebt op de aan- en afwezigheid van je mensen. Ook zie je in één oogopslag wie er binnenkort op vakantie gaan en waar eventueel gaten vallen in het rooster.

Doordat je precies weet wie er aan het werk waren, zijn en zullen zijn, kun je de loonkosten in de gaten houden. Tussentijdse aanvullingen, aanpassingen en wijzigingen doen, is gemakkelijk.

Ben je benieuwd welke voordelen de shiftbase personeelsadministratie software in jouw specifieke geval zal opleveren? Op korte en op lange termijn? Je kunt het de komende twee weken gaan ervaren. Maak een account aan op shiftbase.com en vraag het gratis Shiftbase proefpakket aan. Voor de duidelijkheid: na deze periode zit je nergens aan vast. Bevalt het niet? Even goede vrienden. Je hebt het in ieder geval geprobeerd. Vragen kun je stellen aan het Shiftbase team. Dat kan online via de chat en ook telefonisch of per mail. De gegevens: +31 23 711 40 54 en info @ shiftbase.com.

 

https://www.shiftbase.com/nl