Source Promo
Image default
Verbouwen

Drainage mortel zorgt voor een stevige ondergrond die water doorlaat

Zoekt u een sterke ondergrond die toch water doorlaat, zodat regenwater goed afgevoerd kan worden? Dan lijkt dit soms onmogelijk om te vinden. De meeste ondergronden zijn wel sterk, maar niet waterdoorlatend. Anderen laten wel water door, maar zijn niet stevig genoeg, met allerlei verzakkingen tot gevolg. Gelukkig is er een oplossing: drainage mortel. Dit is een mix van fijne split en cement die ontzettend stevig is, maar toch voldoende water doorlaat om voor goede afwatering te zorgen. Hierdoor kunt u het perfect gebruiken als ondergrond voor een terras, maar het kan bijvoorbeeld ook prima tussen zandbed en straatwerk worden toegepast. En dit zijn slechts enkele voorbeelden. Met deze veelzijdige mortel is er nog veel meer mogelijk.

Koop uw mortel bij deze specialist met uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

Of u nu voor een groot of klein project drainage mortel nodig heeft; als u zeker wilt zijn van kwaliteit, koopt u deze mortel bij Multi Mortel Brabant. Dit bedrijf staat bekend om de uitstekende kwaliteit van de producten die ze leveren. Deze zijn bovendien aantrekkelijk geprijsd, waardoor u van een goede prijs-kwaliteitverhouding geniet. Daarnaast levert dit bedrijf uitstekende service. Wanneer u voor minimaal 100 liter bestelt, kunt u de mortel namelijk zelf afhalen en vanaf 250 liter is het mogelijk om het te laten bezorgen. U wordt dus zo veel mogelijk ontzorgd.

Vul het online bestelformulier in

Wilt u drainage mortel bestellen? Dan doet u dit eenvoudig online bij Multi Mortel Brabant. Op de website van dit bedrijf staat een formulier waarop u het soort product, de gewenste hoeveelheid en de extra producten die u wilt kunt aangeven. Het is ook mogelijk om 10% extra te laten leveren, mocht u twijfelen of u wel ruim genoeg gemeten heeft. Het formulier geeft bovendien meteen de prijs aan en past deze aan op basis van wat u invult. Drainage mortel en andere producten bestellen was nog nooit zo eenvoudig als bij deze specialist!

https://www.multimortelbrabant.nl/