Source Promo
Image default
Groothandel

Wil je digitaal toetsen? Kies voor de kennis van deze experts

Wil je overstappen naar digitaal toetsen? Schakel dan zeker de hulp in van Eureka Examens. Zij hebben, in samenwerking van professionele partners, een kwalitatief hoogstaande software ontwikkelt. Deze wordt beheerd door ervaren partners met een ISO-27001 certificaat. Daarnaast houden zij optimaal rekening met de meest actuele wet- en regelgeving, zoals de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Ook de daadwerkelijke toetsenafname wordt gehouden in een afgeschermde omgeving. De computers zijn fraude-preventief ingericht, waardoor de kandidaten enkel binnen de toetsenomgeving kunnen werken. Lees snel verder en ontdek de andere voordelen en mogelijkheden van digitaal toetsen!

Ontdek de mogelijkheden

Tegenwoordig ontdekken steeds meer bedrijfsopleiders de voordelen van digitaal toetsen. Dit is niet gek, want het is een flexibele manier van toetsen en examineren. Het is veilig en snel, waardoor steeds meer bedrijven en instellingen de overstap maken naar digitaal toetsen. De specialisten van Eureka Examens bieden dan ook een veilige en passende software. Daarnaast is deze software:

  • Fraude-preventief;
  • Betrouwbaar;
  • Snel en efficiënt;
  • Toegankelijk en overzichtelijk.

De software ondersteunt diverse vraagstellingen, zoals open vragen, meerkeuzevragen, hotspotvragen, sorteervragen en zelfs cases. Je kunt ervoor kiezen om alle kandidaten dezelfde toets te laten maken, of je zorgt ervoor dat er per onderwerp een willekeurige vraag wordt gesteld. Hierdoor maakt iedere kandidaat een andere toets. Wat je wens ook is, deze experts denken op een creatieve wijze met je mee, waardoor je weten dat het examineren op een veilige en juiste manier gebeurt.

Kies voor de expertise van deze experts

Wil jij ook overstappen naar digitaal toetsen? Dan heb je geen unieke papieren examens meer nodig. De vragen worden namelijk gedigitaliseerd. De specialisten van Eureka Examens zorgen ervoor dat alle vragen worden ondergebracht in een vragenbank. De toetsenmatrijs wordt zo samengesteld, waardoor de vragen willekeurig kunnen worden gesteld of juist kunnen worden gecombineerd tot één toets. Deze experts denken graag op een creatieve manier met je mee om de inrichting van de toetsenomgeving op de juiste manier uit te voeren.

https://eureka-examens.nl/