Source Promo
Business / Marketing and Advertising

Dit moet je weten voordat je zaadjes gaat kopen

Ten eerste moet je weten wat men precies bedoeld.. Het wordt aangeduid met verschillende namen: weed, marihuana etc. Maar het is een en al hetzelfde ding. Alleen in verschillende soorten. Canna is de bloem van de wietplant. Deze bloem wordt gedroogd geconsumeerd; meestal in de vorm van het te roken.

In Nederland en Belgie zijn zaadjes legaal. In Nederland is het kweken voor eigen gebruik (maximaal 5 planten) toegestaan. Het is niet toegestaan om binnen te kweken, ook al is dit voor eigen gebruik. Bij ontdekking is de politie bevoegd deze in beslag te nemen.

Soorten zaden

Er zijn vele soorten zaden die zowel door professionele zaadbanken geproduceerd worden of ontstaan in je eigen tuintje. De verschillende soorten, leveren je verschillende plantjes op. Iedere liefhebber zijn eigen soort. Alleen de vrouwelijke plant krijgt bloemen. De mannelijke plant maakt stuifmeel aan. Als dit terecht komt bij het vrouwelijke, zal die geen bloemen meer produceren. Het streven is altijd om vrouwelijke planten te hebben. 

Zaadjes bestellen

Wil je zaadjes kopen, moet je dus altijd uitkijken naar de zogenaamde ‘feminised’ zaden. Bij deze zaden ben je er zeker van dat je de vrouwelijke plant krijgt en dus ook of de zogenaamde bloem. Hiervoor kun je terecht bij de vele webshops en winkeliers die dat ten verkoop aanbieden. Let alleen op de punten hierboven, dan ben je stukken dichterbij je komende aankoop.

https://tinyseeds.nl