Source Promo
Business / Marketing and Advertising

Moderne SEO linkbuilding strategieën

Tegenwoordig is SEO linkbuilding nog steeds zo belangrijk als het voorheen was. Content en techniek zijn de basis van jouw website, maar SEO linkbuilding en de autoriteit in het algemeen is de motor die jouw website aandrijft. Het is niet meer zoals voorheen blind zoveel mogelijk links genereren, maar het is een complexer business geworden, waar toch wel een en ander bij komt kijken. Toch zijn er tegenwoordig nog steeds voldoende SEO linkbuilding strategieën die werken. We hebben ze hieronder voor je op een rij gezet.

Google My Business

Het Google My Business account moet jouw eerste taak zijn als je de SEO autoriteit van jouw website uit wilt breiden. Dit is een prachtig middel, waarmee zowel Google als bezoekers meer over jou komen te weten. Richt dit in met foto’s, spoor mensen aan om reviews achter te laten en werk aan jouw beschrijving.

Relevante bedrijvenpagina’s

De volgende stap, die nog steeds werkt, is het aanmelden bij autoritaire directories en andere bedrijvenpagina’s. Ik bedoel niet blind de startpagina’s afstruinen, maar op zoek gaan naar goede overzichtspagina’s. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Yelp als je een restaurant hebt en de aloude telefoongids.

Sociale media

Tot slot is het van cruciaal belang om te zorgen voor een goede social media strategie. SEO Linkbuilding heeft als voornaamste doel om zelfstandig bezoekers aan te kunnen trekken. Wanneer jij dit ook kunt, zoals via social media, krijg je automatisch ook meer waardering van Google. Door meer volgers op jouw account te krijgen, en hier vervolgens regelmatig op te posten, schieten jouw bezoekersaantallen door het dak. Een social media strategie is daarom van cruciaal belang binnen iedere linkbuildingstrategie.

Natuurlijk zijn er nog veel meer andere linkbuilding strategieën, waar we hierboven nog niet op in zijn gegaan. De partij die je hierbij kan helpen, is De Online SEO Specialist. Lees direct verder over de diensten van dit SEO bureau en haar mogelijkheden op het gebied van linkbuilding.