Source Promo
Image default
Eten en drinken

Deze leverancier van zuivelproducten in Hoeksche Waard verdient een bezoek

Ben jij iemand die de ouderwetse smaak van zuivel mist? Of wil je meer weten over waar je melk, yoghurt en vla vandaan komt voordat het netjes in de schappen van de supermarkt wordt gezet? Wil je je kinderen leren dat melkproducten niet als vanzelfsprekend genomen moeten worden en de band tussen producent en consument versterken? Dan is een bezoekje aan Melkveebedrijf Commijs in Maasdam, leverancier van zuivelproducten uit Hoeksche Waard, een uitstekende optie voor een dagje uit. Want bij deze boerderij willen ze laten zien dat de ouderwetse smaak van zuivel nog zeker niet verloren is gegaan en dat iedereen daarvan kan genieten als ze zuivel direct bij de producent aanschaffen.

Hart voor dieren en het vak

Als één ding duidelijk wordt als je deze leverancier van zuivelproducten in Hoeksche Waard een bezoekje brengt, is dat men daar nog echt hart heeft voor het vak en voor de dieren. Er is een winkel met eerlijke en natuurlijke producten, zoals vla, kwark, melk, karnemelk, yoghurt, boter en allerlei varianten daarvan. Deze worden bereid op de boerderij met ingrediënten die van de boerderij afkomstig zijn. Na een bezoekje aan deze winkel heb je vast genoeg om je koelkast te vullen en gezonde en natuurlijke producten op tafel te zetten. Maar deze leverancier van zuivelproducten uit Hoeksche Waard biedt meer dan dat.

Een uitstapje voor jong en oud

De winkel alleen is een bezoekje aan deze leverancier van zuivelproducten uit Hoeksche Waard al zeker waard, maar de hele boerderij staat voor je open. Je kunt de koeien bekijken, de melkrobots bewonderen en de kalfjes knuffelen. Melkveebedrijf Commijs maakt in Maasdam ook heerlijk ijs in meer dan 30 smaken dat op een ambachtelijke manier is bereid. Neem plaats op het terras in het midden van de velden terwijl de kinderen zich in de hooiberg of op de speeltoestellen vermaken. Je bent gegarandeerd van een gezellig en leerzaam dagje uit voor de hele familie.