Source Promo
Image default
Woning en Tuin

Wat te doen na een inbraak

Als er bij je ingebroken is, is dit natuurlijk heel vervelend. Misschien zijn veel van je waardevolle spullen gestolen en bijvoorbeeld je inrichting. Het eerste wat je moet doen is naar de politie gaan en aangifte doen. Hierbij wordt er een onderzoek gedaan naar de inbrekers en kunnen ze misschien wel gepakt worden. Daarnaast moet jij ervoor zorgen dat je weer in je woning kunt wonen. Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat je sloten kapot zijn omdat de inbreker hierdoor is ingebroken. Je wilt natuurlijk weer je huis op slot kunnen doen en kan het handig zijn om contact op te nemen met Slotenmaker Woerden. Zij kunnen je helpen met tijdelijke sloten en deze op je deuren zetten. Op deze manier kan je het huis weer op slot doen, ook kun je naar een tijd andere sloten nemen. Zo heeft Slotenmaker Woerden meerdere sloten die meer weerstand bieden tegen een inbreker. Op deze manier kan er niet weer ingebroken worden en is dit dus ideaal. Slotenmaker Woerden kan zorgen voor sloten met een PKVW keuring die grondig zijn getest en beter werken tegen een inbreker. Kijk bijvoorbeeld naar een slot met een meerpuntssluiting die ervoor zorgt dat de deur op meerdere plekken wordt beveiligd.

 

Slotenmaker Purmerend tot uw dienst

Heb je een slotenmaker nodig en woon je in de omgeving van Purmerend? Dan ben je bij Slotenmaker Purmerend aan het juiste adres en kunnen ze je hier goed mee helpen. Zo staan ze altijd voor je klaar en hebben ze zelfs een 24/7 service waarbij je zelfs in de nacht terecht kan. Dit kan handig zijn als jij jezelf in de nacht buitensluit en graag naar binnen wilt. Je kan dan de slotenmaker bellen en deze is er dan vaak binnen 30 minuten en zorgen ervoor dat je goed geholpen wordt. Ook als je een kluis hebt met een defect slot kan je goed bij de slotenmaker terecht. Zo hebben ze meerdere werknemers die hier zeer ervaren in zijn en kan je op deze manier je kluis laten openen. Op deze manier kan jij weer bij je waardevolle spullen komen.

 

Inbraak voorkomen

Als er ingebroken bij je is wil je natuurlijk niet dat dit nog een keer kan gebeuren. Zo kan je veel dingen doen die ervoor zorgen dat er niet nogmaals ingebroken bij je kan worden. Kijk bijvoorbeeld naar het gebruik van camera’s rondom je huis. Deze kunnen ervoor zorgen dat inbrekers worden afgeschrikt en niet snel bij je inbreken. Ook kun je de live beelden van de camera bekijken op je mobiel en kan je zelfs de beelden opslaan. Deze kan je dan gebruiken mocht er nog een keer bij jou worden ingebroken. Zo kan je de beelden opsturen naar de politie voor het onderzoek.