Source Promo
Image default
Eten en drinken

Verse chips: je vertrouwde snack, maar dan beter!

Chips is een heerlijke snack die je bij vrijwel elke gelegenheid kunt serveren. Het is heerlijk tijdens een avondje filmkijken, maar ook om gewoon even tussendoor te snacken. Er zijn uiteenlopende soorten en smaken, waardoor er voor iedereen wel wat wils is. Maar wist je dat het nog lekkerder kan dan de standaard chips uit de supermarkt? Verse chips heeft namelijk een heerlijke smaak, waardoor deze snack niet misplaatst is op een borrelplank of als bijgerecht. Natuurlijk kun je er ook alsnog heerlijk op snacken.

Verse chips die lekker is én duurzaam geproduceerd wordt

Verse chips koop je het best van Boerderij chips. De aardappelchips van dit bedrijf is namelijk van hoogstaande kwaliteit. De aardappelen worden door het bedrijf zelf geteeld, waarna ze met schil en al gebakken worden in zonnebloemolie. Dit gebeurd op de boerderij zelf. Dat is niet alleen beter voor het milieu, maar garandeert ook de versheid. Daarnaast gaat het hele proces op een duurzame manier. De energie die er voor nodig is, wordt namelijk gedeeltelijk gewonnen uit zonnepanelen. Daarnaast gebruiken ze voor de aardappelen geen chemische onkruidbestrijdingsmiddelen, maar juist een dicht bladerdak om op natuurlijke wijze onkruid te voorkomen. Je kiest dus niet alleen voor extra lekkere chips, maar ook voor chips die beter zijn voor het milieu!

Wil je nog versere chips? Bak zelf je chips!

Wil je nog versere chips dan de verse chips van Boerderij Chips? Dan kun je er ook voor kiezen om de chips zelf te bakken. Dat is makkelijker dan je denkt. Je hebt er wel goede aardappelen voor nodig, want anders kan het gebeuren dat je bruine chips krijgt. Ook moeten de aardappelen van tevoren goed gewassen worden, maar je schilt ze niet. Zo blijft de smaak namelijk beter behouden. Wil je weten wat je nog meer moet doen om zelf verse chips te maken? Bezoek dan de website van Boerderij Chips.

https://boerderijchips.nl/