Source Promo
Image default
Auto's en Motoren

De kenmerken van een Indian Scout Motor

De Indian Scout Motor geldt als een ware klassieker. Het model mag zich een van de paradepaardjes van het Amerikaanse Indian noemen; een merk dat al ruim honderd jaar bestaat. De Indian Scout Motor combineert een klassiek design met de nieuwste technologische ontwikkelingen en heeft daarmee een prestatievermogen dat aan alle hedendaagse verwachtingen voldoet. Het zadel van deze motoren staat relatief laag. In combinatie met het lichtgewicht frame zorgt dit voor een comfortabele rijervaring, ongeacht de snelheid die u hanteert. Bovendien worden deze modellen gekenmerkt door een hoogwaardige voorwielophanging. De Pirelli banden zorgen ervoor dat u telkens van een sportieve rijervaring geniet, die niet wordt beïnvloed door oneffenheden in het rijoppervlak.

Alle elementen voor een comfortabele en sportieve rijervaring

De Indian Scout Motor heeft een ruim 1130 cc grote V-Twin motor met bijna 100 pk. Een absoluut voordeel van deze motoren is dat ze vloeistofgekoeld zijn. Dit zet, mede dankzij de elektronische brandstofinjectie, de sterkste prestaties neer. Elk model is standaard uitgerust met ABS en heeft bovendien zes versnellingen, wat de sportieve rijervaring nog eens versterkt. De huidige modellen op de markt zijn stuk voor stuk geïnspireerd op de Indian Scout Motor uit de jaren twintig van de vorige eeuw. Ondanks het verbeterde en vernuftige design, hebben de motoren hun natuurlijke schoonheid behouden.

Het grootste assortiment Indian vindt u in Venlo

H.D. Service Venlo behoort tot de vijftien officiële dealers van dit motortype binnen de Benelux. De expert is een van de weinigen die een dusdanig breed assortiment heeft en zich ook nog eens heeft toegespitst op reparaties én ombouw. Dit laatste gebeurt overigens in samenwerking met het Amerikaanse Motortrike. H.D. Service Venlo is enkele jaren geleden naar een ruimer pand verhuisd. De showroom is overzichtelijk ingericht, waardoor u het model waarin u geïnteresseerd bent, snel zult vinden. Uiteraard is het mogelijk om testritten te maken. Naast nieuwe exemplaren voert de specialist ook een ruim assortiment occasions.

https://www.hdservicevenlo.nl/