Source Promo
Image default
Verbouwen

Bouwtechnisch onderzoek: inzicht krijgen in de staat van uw toekomstige woning

Een professioneel bouwtechnisch onderzoek speelt een belangrijke rol bij het kopen van nieuw onroerend goed. Dit bouwtechnisch onderzoek zorgt namelijk dat u, als koper, inzicht krijgt in de staat van uw toekomstige pand of woning. Het is namelijk mogelijk dat er in de woning verschillende problemen voordoen die niet op het eerste oog zichtbaar zijn. Dit kan bijvoorbeeld een lekkage zijn, een vochtplek, problemen in het dak, verouderde materialen of in sommige gevallen zelfs ongedierte. Om er zeker van te zijn dat u zoveel mogelijk informatie ontvangt, is het aan te raden om contact op te nemen met een betrouwbare partner in omgeving Rotterdam.

Hoe werkt een bouwtechnische keuring

Bouwwerkzaamheden mogen niet worden uitgevoerd, tenzij er een bouwvergunning is afgegeven door een bouwkundige. Het doel van zo’n bouwvergunning is om ervoor te zorgen dat alle gebouwen en bouwwerken voor aanvang van de werkzaamheden voldoen aan de bouwwet- en regelgeving en veiligheidseisen. Echter, veel mensen hebben zich hier niet altijd aan gehouden. Het kan dus zomaar zijn dat u een woning koopt waar een aanbouw op staat die niet legaal is geplaatst of niet is geplaatst met de juiste bouwconstructie. Om te voorkomen dat dit in de toekomst problemen geeft, zorgt u dat u een bouwtechnisch onderzoek in Hellevoetsluis of Rotterdam laat opmaken.

Het vinden van de juiste expert om mee samen te werken

Onder een bouwtechnische keuring in Rotterdam wordt een controle verstaan die zoveel mogelijk hoeken van het huis meeneemt. U kunt ook vragen om een ​​bepaald deel van het onroerend goed te laten inspecteren wanneer u vraagtekens heeft over specifieke punten. Als u op zoek bent naar een expert die een bouwtechnische keuring in Rotterdam en omgeving wilt uitvoeren, is Bouw Techno Keuring Nederland aan te raden. Hier kunt u namelijk terecht voor zowel de bouwtechnische keuring in Rotterdam als controle van andere onderdelen die van belang kunnen zijn. U heeft zelf in handen hoe uitgebreid u wenst dat de woning wordt geïnspecteerd.