Source Promo
Image default
Business / Marketing and Advertising

De exclusieve Sym Fiddle 2 scooter vinden

Ik was op zoek naar de Sym Fiddle 2 die ik al sinds ik mijn scooter rijbewijs heb wil hebben. Sinds ik mijn scooter rijbewijs heb, heb ik research gedaan naar verschillende scooters die wel goed konden zijn voor mij als scooter. Uiteindelijk kwam ik eruit dat de Sym Fiddle de beste optie was. Het was precies wat ik wilde qua specificaties en meer. Maar deze scooters zijn gewild en daarom moest ik het internet af om te zoeken welke aanbieders deze scooter verkochten.

De enige scooter die ik wilde, de Sym Fiddle 2

Wat was nu de specifieke reden dat ik de Sym Fiddle 2 scooter wilde in plaats van een andere? Toevallig heeft mijn beste vriend deze al een tijdje en ik mocht er soms ook op meerijden of juist uittesten. Ik heb op veel scooters gezeten maar deze was echt super fijn en ik wou niks lievers dan deze scooter. Maar omdat hij dus zo populair is onder de scooters, is hij meestal bij elke aanbieder uitverkocht. Gelukkig ben ik goed in het zoeken naar bepaalde producten die moeilijk meer te verkrijgen zijn en kwam ik op de website van Polderscooter terecht. Daar hadden ze hem nog op voorraad en had ik zelfs de mogelijkheid om deze te kopen of zelfs te leasen. Hier wilde ik graag meer informatie over weten en ben daarom naar de fysieke winkel van Polderscooter gegaan.

Polderscooter was de aanbieder!

Toen ik in gesprek was geraakt met een medewerker van Polderscooter had ik meteen een goed gevoel dat ik hier op de juiste plek was. Ik mocht zelfs een proefrit maken op de scooter die ik wilde hebben en na die rit wist ik het meteen. Na nog een gesprek over het kopen of leasen heb ik gekozen voor het leasen. De reden hiervoor is dat ik misschien over een paar jaar een auto wil kopen en dan kan ik voor nu beter leasen. Bovendien ben ik dan goedkoper uit. Nu rij ik met de scooter waar ik al tijden van heb gedroomd door de straten van me dorp.

Wil je een Sym Fiddle 2 kopen? Klik hier.