Source Promo
Image default
Eten en drinken

Waarom Je Beter De Nee/Nee Sticker Op Je Brievenbus Kan Doen

De nee-nee sticker is een van de dingen die Nederland so geweldig maakt! Hier kan je tenminste kiezen of je een brievenbus vol junkmail wilt of niet. Maar los van al het rotzooi wat reclame met zich mee brengt, zitten er vaak toch wat handige dingen tussen waardoor vele toch maar voor een ja/nee of ja/ja sticker gaan…

In dit artikel gaan we bespreken waarom een nee/nee sticker uiteindelijk toch de beste keus is, en ook hoe je alsnog dezelfde voordelen kan behouden als bij een ja/ja sticker.

 

De troep

Uiteraard komen er tussen de handige supermarkt krantjes en andere aanbiedingen ook een hoop onzinnige briefjes en folders. We hoeven niet uit te leggen waarom een nee/nee sticker in dit geval handig kan zijn!

Toch zullen we de voordelen even langs lopen…

  • Geen papier verspilling
  • Een overzichtelijkere brievenbus
  • Minder werk om te sorteren elke week

Er zijn natuurlijk nog veel meer voordelen, maar dit zijn dan in ieder geval de belangrijkste.

Maargoed, er zijn natuurlijk ook voordelen als je de krantjes wel ontvangt. Kortingen op je boodschappen, extra coupons en af en toe een interessant extratje. Gelukkig kunnen veel van deze behouden worden zonder de vele nadelen!

 

De voordelen behouden

Het eerste waar de meeste mensen aan denken als ze een nee/nee sticker zien is dat ze de krantjes van de supermarkt zullen missen. Hier staan natuurlijk een hele hoop goede aanbiedingen in waardoor de weekelijkse boodschappen makkelijker geplanned kunnen worden.

Gelukkig is er een oplossing online.

Vele krantjes, zoals de Lidl folder van volgende week, kan je online vinden op websites zoals Folderbode.

Het wordt geschat dat ruim 32 kilo reclame drukwerk per jaar weggegooid wordt in de vorm van papieren folders en andere reclame volgens Milieu Centraal. Een hele boel papieren folders dus!

Dat zorgt natuurlijk voor heel wat vervuiling. Door online of via apps de folders te bekijken draag je weer je steentje bij aan een schonere wereld.

 

Voedselverspilling is een andere verspilling die vaak aan supermarkten gelinked wordt. Ookal heeft het niet met een nee/nee sticker te maken, vonden we dit filmpje van de Albert Heijn er wel bij passen!

 

 

Korting

Kortingscoupons en andere soortgelijke dingen kan je de afgelopen jaren gemakkelijk online vinden. Hier hoef je dus ook geen ja/ja sticker voor te plakken.

Door simpelweg te Googlen naar “kortings coupons ____” vind je al snel kortingen op de meeste producten.

 

Conclusie

Ook met een nee/nee sticker kan je nogsteeds profiteren van de voordelen die met reclame meekomen. Folder websites and websites met coupons kunnen een oplossing zijn waardoor je minder papier gebruikt en toch de voordelen mee kunt pikken. Zo werken we samen naar een schonere wereld en leuke kortingen.

 

https://folderbode.nl