Source Promo
Image default
Business / Marketing and Advertising

Law of attraction

Leven zoals je zelf wilt!

Misschien heeft u er wel eens van gehoord, ‘’The law of attraction.’’, letterlijk vertaald uit het Engels de wet van de aantrekkingskracht. Dit is een wetenschappelijke theorie die veel mensen interesseert. En het klinkt zeker interessant, een wet van aantrekkingskracht, maar wat wordt hier nou precies mee bedoeld? Hoe gaat dit in zijn werk en is het mogelijk hier gebruik van te maken? Dit artikel gaat je meer vertellen over ‘’The law of attraction.’’ en het manifesteren.

Wat houdt deze wet precies in?

Deze zogeheten ‘’wet van aantrekkingskracht’’ is een wet die ons de mogelijkheid biedt om in ons leven aan te trekken waar wij ons als mensen op focussen. Bijvoorbeeld, wanneer men zich focust op negativiteit, dan zal dit ook zo blijven, en wanneer men zijn aandacht vooral vestigt op positieve gedachten en op een positieve manier streeft naar de doelen die je in je leven wilt bereiken, dan zal je geheid een manier vinden om deze tot vervulling te brengen.
Al is men al jaren met deze theorie bezig, toch blijft dit een van de grootst mogelijke mysteries. Dat deze wet echt bestaat is tevens wel zeker. Maar toch blijft het best gek om te bedenken dat je als mens een stuk meer controle hebt over het verloop van je leven dan wij zelf denken. Het gaat dus puur om je eigen ervaringen, sta hier is wat vaker bij stil en er zal een wereld voor je open gaan!

Een handige oefening

Tot slot nog een oefening die je kunt doen om bewuster te worden van deze wet, en deze ook te gebruiken. Het gaat als volgt: zoek een rustig plekje uit, sluit je ogen en beeld je zelf in waar je wilt staan (doe dit zo gedetailleerd mogelijk). Denk hierbij aan geur, kleur, smaak en welke personen hierbij horen. Houdt je aandacht vast bij het plaatje van WAT je wilt en niet HOE je het wilt. Schrijf vervolgens alles op een papiertje, en dan bedoelen we alles wat je gezien hebt en bekijk deze wekelijks. Dit kan u helpen bij het vinden van meer positiviteit en het vinden van een manier om uw doelen te bereiken!

https://www.zoma-opleidingen.nl/