Source Promo
Image default
Bedrijven

De Apple Airpods

Airpods zijn de nieuwste hoofdtelefoons van Apple, die een beter muzikaal gevoel kunnen geven en het bellen gemakkelijker kunnen maken. Het belangrijkste verschil met het vorige model, de earpods, is dat deze nieuwe oordopjes draadloos zijn. Geen vervelende kabels meer dus. Ondanks het kleine formaat beschikken de airpods over de nieuwste technologie. Dus luister je nog steeds naar films en muziek met audio van de hoogste kwaliteit. De oordopjes kunnen ook externe geluiden filteren, waardoor je alleen het geluid van de airpods zult horen.

Oplaadbaar airpods hoesje

De oortjes worden geleverd in een airpods hoesje, waar de airpods in kunnen worden opgeladen. U kunt de airpods case ook zelf bestellen. Hierdoor bepaal je zelf het materiaal van het airpods hoesje en de kleur en print die je erop wilt hebben. De prijs van airpods beschermhoezen starten vanaf 10 euro. Er zijn twee verschillende soorten oplaadbehuizingen. De ene is bedraad en de andere is draadloos. Maar hoe zit het met de levensduur? Met volledig opgeladen Airpods speel je 5 uur muziek af of kun je voor 3 uur lang gesprekken voeren. Als de airpods bijna leeg zijn, hoor je een bepaald geluid in de oortelefoons. Na de tweede pieptoon wordt de verbinding met de oortjes verbroken.

Airpods aansluiten op je telefoon

Airpods aansluiten op een iPad of iPhone is heel eenvoudig. In de oplaadbox zit een verbindingsknop. Druk erop en zoek naar beschikbare apparaten op uw telefoon of iPad. De airpods zullen binnenkort zichtbaar worden op uw apparaat. Eenmaal verbonden, kunt u ook gemakkelijk communiceren met Siri. Je kunt de airpods ook aansluiten op een iMac-computer of Apple Watch. Maak het mogelijk om externe apparaten te vinden via iMac of Apple Watch, anders zul je geen nieuwe apparaten vinden. Druk nogmaals op de verbindingsknop op het airpods hoesje en verbindt de apparaten met elkaar.

AirPods Hoesje