Aankoopgids 2021 Q2: Alle Zakelijke iPad Pro Houders

Welke tablethouder heeft u nodig om uw iPad Pro zakelijk optimaal te benutten? Hoe kan u slim gebruik maken van de technologie die Apple ons te bieden heeft? En hoe haalt u het onderste uit de kan? In dit artikel laten we u per soort tablethouder een aantal mogelijkheden zien om het rendement van uw iPad Pro te verhogen.

Handsfree presentaties geven met een iPad Pro tafelstandaard

Tijdens het geven van presentaties is het essentieel om uw handen vrij spel te geven. Zo kan u door middel van gebaren bepaalde zaken accentueren en aankaarten. Bij verkoop- en adviesgesprekken kan u de iPad Pro simpelweg op de iPad Pro tafelhouder plaatsen waardoor deze ook voor uw gesprekspartner zichtbaar is. Zo kan u beide de informatie op het scherm tot u nemen en zelfs interacteren met de iPad zonder deze daadwerkelijk vast te houden. Zeer ontspannen en misschien wel conversie verhogend!

Gebruik uw iPad Pro als lead generator of informatie voorziener

Wie wil er nou niet meer weten over zijn klanten en leads? Door tactische plaatsing van uw iPad Pro middels een vloerstandaard kan u moeiteloos nieuwe informatie over uw leads en klanten verzamelen. Zet de iPad bijvoorbeeld op een beurs, markt of andere openbare bijeenkomst en laat voorbijgangers specifieke informatie invullen in ruil voor een flinke korting of gratis probeer pakket. Ook bij het verschaffen van informatie kan een vloerstandaard in combinatie met een iPad u van dienst zijn. Laat bijvoorbeeld een interactieve landkaart programmeren inclusief locatie voorziening programmeren op de iPad, zo zien uw bezoekers precies waar ze zijn en welke gebeurtenissen er in hun beurt aankomen. 

Zet uw iPad in als digitaal control panel of monitoringssysteem

Door uw iPad op een slimme plek aan de wand te monteren kan deze ingezet worden als controle paneel voor domotica apparatuur zoals klimaatregeling, verlichting, alarmsystemen en zelfs als aan- en afmeldsysteem voor medewerkers in ploegendienst. Met een goede wandhouder is uw iPad op elke denkbare muur te plaatsen. Aanvullend zorgen de anti diefstal houders ervoor dat uw kostbare iPad Pro niet zomaar ontvreemd kan worden. Vooral in openbare ruimten is het essentieel om uw bedrijfsmiddelen te beschermen tegen elke mogelijkheid op diefstal. 

Bescherm uw iPad tegen vallen, stoten en krassen en zelfs onderwater dompelen

Of u nou onderweg bent of rustig aan een bureau aan het werk bent, het kan iedereen overkomen dat hij de iPad een keer flink laat vallen. In veel gevallen komt het apparaat er niet zonder kleer- of schermscheuren vanaf. Reparaties zoals het vervangen van een iPad Pro scherm zijn niet de goedkoopste (start bij ongeveer 200 euro). Een beschermhoes hoeft de tablet dus maar een keer te redden om de investering eruit te halen. Naast bescherming tegen val, kras en stootschade zijn er ook diverse waterdichte iPad Pro beschermhoezen verkrijgbaar. De kosten varieren bij deze variant erg op basis van de mate van waterdichtheid. Zo zijn sommige hoezen slechts bestand tegen spatwater terwijl de duurdere uitvoeringen geheel onder water kunnen blijven zonder enige lekschade.