Source Promo
Image default
Eten en drinken

Chinees Limburg kersje op de taart bij spelletjesavond

Een spelletjesavond organiseren zoals van ouds, een super leuk idee! Het maakt niet uit hoe groot de groep is, jij zorgt wel voor de gezelligheid. Want met deze tips kun jij er de meest gezellige avond van maken. Het enige risico is dat jij in vervolg alle gezellige avonden moet organiseren, knipoog.

 

Maak een selectie van spellen

Omdat je wilt dat iedereen het naar z’n zin heeft is het wel zo belangrijk dat er spellen worden gespeeld die ook echt iedereen leuk vindt. Er is niets zo vervelend als achteraf erachter komen dat iemand het helemaal niet naar zijn of haar zin heeft gehad. Deel de spellen op in categorieën zoals strategiespellen, partyspellen of gezelschapsspellen. Heb je elkaar een langere tijd niet gezien en wil je tussen de spellen door ook gezellig met elkaar babbelen? Dan wordt het afgeraden om strategiespellen tevoorschijn te halen. Hiervoor heb je namelijk concentratie nodig. Door een stapel spellen op tafel neer te zetten merk je vanzelf aan de groep welke spellen geliefd zijn en welke niet.

 

Hapjes van chinees Limburg

Wat hoort er bij gezelligheid? Lekker eten! Vooral tijdens spelletjes gaan de hapjes en drankjes er altijd snel doorheen. Normaal gesproken zijn het de zakken chips en de nootjes die al snel op tafel worden gezet. Dat is heel lekker, maar het is ook wel leuk om eens origineel te doen en iets compleet anders voor te schotelen! Bestel de lekkerste bijgerechten bij chinees Limburg. Gerechten als mini-loempia’s en gebakken bananen gaan er bij iedereen wel in. Zelfs iets zo simpel als kroepoek van Chinees Limburg kan al goed in de smaak vallen.

 

https://pomlai-geleen.nl/