Source Promo
Image default
Bedrijven

Met de auto gaan kamperen

Kamperen is een van de favoriete bezigheden van veel Nederlanders. Meestal doe je dat niet in de buurt, maar zoek je een nieuwe plek om. Zo leer je beetje bij beetje nieuwe natuurgebieden kennen, zowel in het binnenland als buitenland. Om daar te komen zul je echter over een auto moeten beschikken. Hierin kun je al jouw kampeerspullen in kwijt en zo ben je snel ter plekke. Je zou ervoor kunnen kiezen om een normale tent mee te nemen. Een andere optie zou zijn om met een autodaktent te gaan kamperen.

 

Autodaktent huren of kopen

Een autodaktent is een tent die je aan de dakdragers op het dak van jouw auto kunt bevestigen. Je slaapt dan inderdaad niet op de grond, maar bovenop jouw auto. Dit heeft een aantal voordelen ten opzichte van een normale tent. Ten eerste kan de kou van de grond niet door de tent heen trekken. Daarnaast hoef je ook niet bang te zijn dat de hele tent vol modderspetters komt te zitten als het hard regent. Op sommige plekken in de natuur is het voordeel van een autodaktent dat je een mooi uitzicht hebt. Ook is een autodaktent zo in- en uit elkaar geklapt.

 

Bij Koala Creek is het mogelijk om zowel daktenten te huren als te kopen. De optie om een autodaktent te huren is vooral handig voor diegenen die nog niet zeker zijn van een daktentvakantie. Op deze manier is het mogelijk om het eens uit te proberen. Een daktent kopen kan natuurlijk ook altijd.

 

https://www.koalacreek.info/