Source Promo
Image default
Hobby en vrije tijd

C-Air ballonvaart vanuit Brussel of Oudenaarde

C-Air verzorgt zowel ballonvaarten voor particulieren als bedrijven. Heb jij ook al eens gedacht aan een ballonvaart boven Oudenaarde of Brussel. Je kan bij ons kiezen tussen een Privé vlucht ticket, een standaard ballonvlucht of een teambuilding. Kortom C-Air heeft alles in huis om aan jouw wensen te voldoen.

Naast de gewone vaarten kan je bij ons ook altijd terecht voor een cadeaubon. Die kan besteld worden per persoon. De Cadeaubon blijft 1 jaar geldig, indien hij vervalt kan je ons gewoon telefonisch contacteren voor de vervaldatum en wij verlengen hem zonder problemen.

Ballonvaart Brussel

Een ballonvaart in Brussel is dit mogelijk? Jammer genoeg is dit niet mogelijk. Brussel ligt te dicht tegen de luchthaven van Zaventem, waardoor in deze regio niet kunnen opstijgen of over varen. Een ballonvaart buiten Brussel is dan weer wel mogelijk, wij hebben tal van opstijglocaties waar we terecht kunnen. Wij stijgen soms op vanuit Halle, Aarschot, Ternat, Putte, Affligem… Al deze opstijglocaties liggen buiten het gecontroleerd gebied van Zaventem.

Wat heeft ballonvaren in Brussel te bieden?

  • Wij zorgen voor een professionele begeleiding
  • Voor de vlucht wordt er een briefing gegeven aan de passagiers.
  • Een vlucht bij C-Air duurt minimum 1 uur.
  • Na het ballonvaren zorgen wij voor een originele ballondoop.
  • Een uniek ballonvlucht certificaat

Ballonvaart Oudenaarde

Is een ballonvaart vanuit Oudenaarde mogelijk? Dit is geen probleem, Oudenaarde is een prachtige stad waar we ieder jaar tal van ballonvluchten laten doorgaan. Tijdens een ballonvlucht in Oudenaarde zijn er tal van prachtige bezienswaardigheden die je kan bewonderen: zo hebben we de Openbare pomp, Centrum Ronde van Vlaanderen, de kapel van Kerselare, Koppenbergbos, de Abdij van Maagdale. Wil jij ook graag eens boven Oudenaarde zweven en genieten van de Vlaamse Ardennen vanuit de lucht? Dan zit je bij C-Air aan het juiste adres.

Wat heeft een ballonvlucht in oudenaarde te bieden?

  • Professionele begeleiding
  • Een briefing voor het ballonvaren
  • Een vlucht van minimum 1 uur.
  • Een originele ballondoop
  • Een uniek ballonvlucht certificaat

Hoogtevrees tijdens een ballonvlucht

Heb je hoogtevrees in een luchtballon. Hoogtevrees heb je de moment je contact maakt met de grond, tijdens het ballonvaren heb je dit totaal niet. Uiteraard geven wij een gedetailleerde briefing voor de ballonvlucht en helpen je graag verder met het onderwerp hoogtevrees 😊

 

https://www.cair-ballonvaart.be