Source Promo
Image default
Woning en Tuin

Een bijzondere manier van gevelbekleding

Wilt u uw woning een nieuwe uitstraling geven? Kies er dan voor om uw gevel te bekleden met hout! Hout is tegenwoordig een populaire vorm van gevelbekleding. Het biedt dan ook vele voordelen. Uiteraard zorgt hout voor een unieke, prachtige uitstraling waar mensen erg van genieten. Een ander pluspunt van houten gevelbekleding is dat het erg duurzaam en ecologisch verantwoord is. Dat is toch precies wat u wilt? Laat daarom de gevel van uw woning bekleden met hout. Een geschikte partij aan wie u dit kunt overlaten is Platowood. Dit bedrijf is dé specialist in duurzame houten gevels. Met hun hout hebben zij al diverse gevels van panden versterkt én verfraaid.

Een onderhoudsarme houtsoort die makkelijk te bewerken is

Platowood is de naam van deze specialist in bekleding van gevels met hout, maar óók van het materiaal dat dit bedrijf gebruikt. Duurzaam platowood is namelijk een houtsoort die vaak wordt gebruikt voor gevelbekleding. Dit hout is onderhoudsarm én milieuvriendelijk en het beschikt over een lange levensduur – liefst 50 jaar! Het is daarnaast ecologisch verantwoord hout dat makkelijk te bewerken is. U kunt dus probleemloos een kleur of brandvertragende behandeling erin aanbrengen. Ook niet onbelangrijk is dat het sterk isolatiemateriaal is, sterker nog dan staal of beton. Niet voor niets wordt platowood dé gevelbekleding van de toekomst genoemd!

Vraag een sample aan van de houtsoort

Heeft u er interesse in om uw woning van een houten gevel te voorzien? Neem dan direct contact op met een van de specialisten van Platowood. Zij vertellen u graag alles over de mogelijkheden op het gebied van gevelbekleding met deze houtsoort. U kunt ook direct een sample aanvragen, zodat u het hout van dichtbij kunt bekijken en zelf kunt voelen. Zo weet u wat u aanschaft en komt u niet voor verrassingen te staan. Indien u verder nog vragen heeft over de dienstverlening van dit bedrijf, kunt u hen altijd benaderen via de contactgegevens op hun website.

https://www.platowood.nl/