Source Promo
Image default
Dienstverlening

Laat schade aan uw dak snel repareren door een specialist

Blijf nooit te lang zitten met schade aan uw dak, maar laat zo snel mogelijk een dak reparatie uitvoeren. Waarom? Omdat vooral lekkages aan een dak snel fikse schade kunnen veroorzaken. En dan bent u veel verder van huis. Kleine schade kan meestal makkelijk opgelost en gerepareerd worden. Wanneer er te lang gewacht wordt met het repareren van de schade kan het zelfs zo zijn dat de gehele dakbedekking vervangen moet worden. En dat is echt zonde en onnodig.

Wij, de Dakmakers, staan altijd voor u klaar om snel de schade aan uw dak te komen repareren. Wij komen uit Alphen aan den Rijn en hebben een ruim werkgebied. Zuid-Holland, Noord-Holland, ’t Groene Hart en de Randstad behoren tot de plekken waar wij regelmatig te vinden zijn. Maar ook wanneer u wat verder weg woont maar graag van onze diensten gebruik wilt maken komen wij gewoon naar u toe.

Wij weten al tientallen jaren alles over platte daken. Ons bedrijf bestaat namelijk al meer dan 35 jaar. Dit betekent 35 jaar aan ervaring, kennis en leuke leermomenten. Er werken uitsluitend goed opgeleide dakdekkers bij ons die extra scholing ontvangen als er nieuwe dingen bijgeleerd kunnen worden. Ons team is een hecht team waarbij goede communicatie, teamwork en hart voor het vak vooraan staat. Het liefste staan wij natuurlijk op een dak, maar we genieten er ook van om u alles over daken uit te leggen bij u aan de keukentafel.

Onderhoud van duurzame daken

Tegenwoordig bestaan er veel verschillende soorten daken. Er wordt steeds meer gewerkt met duurzame daken. Wij staan hier voor de volle 100% achter en leggen graag duurzame daken aan. Maar ook voor het onderhoud van een duurzaam dak kunt u bij ons terecht.

Wij hebben ons onder andere gespecialiseerd in het onderhoud van groendak. Het is aan te raden om 1 tot 2 keer per jaar uw groene dak te onderhouden of te laten onderhouden. Dit onderhoud houdt in: ongewenst onkruid verwijderen, bemesten van de planten en de waterafvoer controleren en schoonmaken.

Schakel ons dus gerust in om onderhoud te komen plegen of reparaties uit te voeren.

https://www.dakmakers.nl/