Source Promo
Image default
Auto's en Motoren

Bepaal zelf uw leaseprijs bij een leasebedrijf in regio Breda

Denkt u er al een tijdje over na om een auto te leasen voor uw bedrijf? Uiteraard wilt u een auto leasen voor de laagste prijs. Het leasen van een auto kan op veel verschillende manieren. Als u zelf de regie wilt houden en zelf wilt bepalen hoe duur uw leaseauto bij een leasebedrijf wordt, kunt u bij De Leaseveiling in Breda terecht. Dit is een bedrijf in Breda waarbij de leaseprijs van de door u gewenste auto aan de hand van een veiling tot stand komt.

Hoe werkt het?

De veiling werkt als volgt: allereerst kiest u een auto die wordt aangeboden. U moet daarbij uw leasewensen aangeven, denk aan de looptijd en jaarkilometrage, het eigen risico en of de auto wel of geen winterbanden heeft. Als alles is ingevuld, begint de veiling. De leasebedrijven die meedoen aan de veiling, bijvoorbeeld een leasebedrijf in Breda, kunnen een bod plaatsen. De bedrijven zien ook de biedingen van andere bedrijven. Aangezien de leasebedrijven allemaal met u in zee willen, is het van belang dat deze een zo laag mogelijk bod doen. Dit is het grootste voordeel van een veiling ten opzichte van concurrentie op de ‘reguliere markt’.

De voordelen van een auto leasen bij een leasebedrijf in Breda

Het leasen van een auto bij een leasebedrijf via De Leaseveiling in Breda heeft veel voordelen. Dankzij de sterke concurrentie kunt u ervan uitgaan dat u uw bedrijfsauto altijd voor de laagste prijs leaset. Bovendien is de veiling op een goede manier geregeld. Waar de meeste bedrijven een veiling houden van slechts één dag, waarbij meteen de prijs wordt berekend, duurt de veiling bij bedrijf in Breda drie hele werkdagen, zo is er voor ieder leasebedrijf meer tijd om te bieden, wat voordelig is voor u als klant. Hoe meer er geboden wordt, hoe lager het uiteindelijke leasebedrag zal worden. Tevens is er gedurende die drie dagen tijd genoeg om te controleren of er aan alle voorwaarden is voldaan.

https://www.deleaseveiling.nl/