Source Promo
Image default
Vervoer en transport

Kosten buitenlandse btw terugvragen

Wat zijn de kosten van het terugvragen van buitenlandse btw door gebruik te maken van een service van een externe partij? Is het wel de moeite waard om de buitenlandse btw terug te laten vragen wanneer u voor deze dienstverlening moet betalen? Zeker wel, maar dan is het wel belangrijk om te kiezen voor de juiste partij. De kosten voor het terugvragen van buitenlandse btw liggen namelijk niet bij iedere partner gelijk. Wanneer u voordelig én effectief in het buitenland betaalde btw wilt laten terugvragen, en eventueel ook accijnzen wilt laten terugvorderen, dan kunt u risicoloos gebruikmaken van de dienstverlening van Nebu Transport Services. Dit bedrijf werkt op basis van no cure no pay.

 

Buitenlandse btw terugvragen tegen een voordelig tarief

Zoals gezegd verschillen de tarieven van bedrijven die de buitenlandse btw terugvragen voor transportbedrijven. Hierdoor bent u bij de ene partij veel duurder uit dan bij de andere professional. In bepaalde gevallen wordt er een uurtarief gerekend, terwijl in andere gevallen ook een starttarief in rekening wordt gebracht. In dit laatste geval bent u al een investering kwijt voordat er ook maar iets voor u gedaan is. Bij Nebu Transport Services betaalt u geen uurtarief en ook geen starttarief. U betaalt een vast percentage van het terug te vorderen btw bedrag van slechts 7,5%. Dit betekent makkelijk gezegd dat u € 7,50 betaalt wanneer er een bedrag van € 100,- aan btw voor u terug wordt gevorderd.

 

Profiteer van kortingen bij hoge btw bedragen

Het ene transportbedrijf heeft natuurlijk met grotere btw bedragen te maken dan het andere bedrijf. Bovengenoemde professional biedt aantrekkelijke kortingen aan wanneer er grote btw bedragen terug worden gevorderd. Wilt u dus een groter bedrag aan buitenlandse btw terugvragen? Dan worden de tarieven verhoudingsgewijs lager. Uiteraard kunt u altijd eerst contact opnemen voor meer informatie, advies of een vrijblijvende offerte. In alle gevallen maakt u gebruik van de no cure no pay service.

 

https://www.nebutransport.nl/NL