Source Promo
Image default
Horeca

Kom voor een heerlijke hotelovernachting naar IJsselstein!

Wilt u de provincie Utrecht verkennen en daarbij een hotelovernachting in IJsselstein boeken? Ga naar Hotel Epping. Door dit familiebedrijf wordt u op een hartelijke manier ontvangen. Het bedrijf bestaat al 115 jaar en is doorgegeven van generatie op generatie. Gastvrijheid zit de huidige eigenaren dus in het bloed. Aangezien het bedrijf al jarenlang bestaat en de nodige ervaring heeft, kunt u optimaal genieten van uw hotelovernachting in IJsselstein.

Een fijn hotel met heerlijk restaurant

Natuurlijk kunt u bij het hotel terecht voor een hotelovernachting in IJsselstein in uw vakantie, maar ook voor zakelijke aangelegenheden bent u er aan het juiste adres. In de buurt zijn verschillende vergaderruimtes, die u op loopafstand kunt bereiken. U hoeft alleen uw wensen aan te geven en de medewerkers van het hotel regelen een ruimte die geschikt is voor u. Tevens heeft het hotel een eigen restaurant, Bites & Nights, dat de hele dag open is en waar u uitgebreid kunt genieten van verschillende maaltijden. Bovendien zit het hotel in het Groene Hart, waar u fijne wandelingen maakt of lekker picknickt.

Geniet van de fijne service en boek een kamer

Een goede service staat bij het hotel hoog in het vaandel, en dat is te merken. U wordt vriendelijk ontvangen en de medewerkers doen er alles aan om uw hotelovernachting in IJsselstein zo prettig mogelijk te laten verlopen. Waar het kan, staan ze voor u klaar. Geen vraag is te gek en bij klachten wordt er altijd gezocht naar een passende oplossing. U kunt van 14:00 uur tot 22:00 uur inchecken, waardoor u ook ’s avonds laat nog aan kunt komen. En aangezien u pas om 11:00 uur hoeft uit te checken, kunt u nog lekker uitslapen op uw laatste dag. Wacht niet langer en boek direct een kamer bij Hotel Epping. Voor u het weet, geniet u in een fijne kamer van het hotel in IJsselstein en komt u geheel tot rust.