Source Promo
Image default
Business / Marketing and Advertising

Aluminium schuifpui: duurzaam én kwalitatief

Wilt u graag een aluminium schuifpui voor in uw woning? Bij Schipper Ede hebben wij genoeg keuze voor u als het gaat om schuifpuien. Onze schuifpuien zijn niet alleen kwalitatief maar gaan ook nog eens erg lang mee en zijn zeer duurzaam. Ook zijn de puien enorm elegant waardoor zij bij bijna iedere woning passen. De schuifpuien zijn volledig af te stemmen op uw wensen; wij bij Schipper Ede helpen u hier graag bij.

Waarom een aluminium schuifpui?

Waarom u een aluminium schuifpui moet aanschaffen is vrij simpel. Dit type schuifpuien geven namelijk enorm veel voordelen. Allereerst hoeft u deze schuifpuien van aluminium niet te schilderen. De puien hebben een aangebrachte kleur-poedercoating waardoor ze ideaal zijn voor uw woning of ander bouwproject. Zo scheelt het u een hoop tijd dat u niet de puien eerst hoeft te schilderen. Een ander groot voordeel is de slanke uitstraling die u creëert met deze schuifpuien. Door de slankere uitstraling krijgt u gelijk ook nog eens maximale lichtinval in uw woning of bouwproject. Dat is erg belangrijk als het gaat om het wooncomfort dat u ervaart. Ook kunt u ook nog eens kiezen om deze schuifpuien zelf samen te stellen. Hierbij kunt u kiezen uit één van de vele kleuren die wij aanbieden bij Schipper Ede. Ook als u het lastig vindt om een kleurkeuze te maken, dan adviseren wij u graag over welke kleuren het beste bij u en uw woning of bouwproject passen. De typen zijn verkrijgbaar in iedere RAL-kleur.

Schuiframen van Schipper Ede

Bent u naast een aluminium schuifpui ook nog op zoek naar bijpassende schuiframen van hetzelfde materiaal? Ook dan bent u bij Schipper Ede aan het juiste adres. Deze schuiframen zijn geschikt voor diverse toepassingen waardoor ze veelzijdig zijn en vrijwel passen bij iedere woning. De schuiframen zijn onderhoudsarm waardoor u vrij weinig eraan hoeft te doen en de ramen hebben een zeer lange levensduur. Een ander groot voordeel, naast de kwaliteit, veelzijdigheid en duurzaamheid, is dat de ramen een isolerende werking hebben waardoor uw woning koel blijft in de zomer en warm blijft in de winter.