Source Promo
Image default
Energie

Ga bij het zonnepanelen aanschaffen voor topkwaliteit

EnerSolar is een toonaangevende leverancier van zonnepanelen met meer dan tien jaar ervaring in de branche en levert uitsluitend topkwaliteit. Deze kwaliteit geldt niet alleen voor de zonnepanelen die worden geplaatst, ook de adviseurs en installateurs zijn ervaren en deskundig. Deze deskundigheid is erkend door zowel het zonnekeur- als het kwaliteitscertificaat. EnerSolar wil haar klanten volledig ontzorgen als het gaat om de overstap naar zonne-energie. De adviseur komt bij u thuis langs om maatwerk te leveren met betrekking tot het advies en de offerte, zodat deze perfect aansluiten bij uw wensen en de mogelijkheden. Ook bij het aanvragen van subsidies en vergunningen wordt u geholpen door ervaren medewerkers en uiteraard voorziet EnerSolar in het nodige onderhoud.

De financiële voordelen van het aanschaffen van zonnepanelen

Om groene energie aantrekkelijker te maken voor de consument zijn er subsidies aan te vragen voor het zonnepanelen aanschaffen. De adviseurs van Enersolar kunnen u hier alles over vertellen. De aanschaf van zonnepanelen in een investering die zichzelf in ongeveer acht jaar terugverdiend. Daarna blijft uw woning zelfvoorzienend door de panelen. Een overschot aan stroom of een tekort worden gesaldeerd. Dit betekent dat er na een jaar wordt berekend hoeveel stroom u netto extra heeft ingekocht en alleen daarover betaalt u belasting. Ook stijgt de waarde van uw woning door het plaatsen van zonnepanelen, het reduceert immers de maandelijkse woonlasten.

Groene energie is duurzaam, maar niet duur

Dat duurzaam niet duur hoeft te zijn moge wel duidelijk zijn. Dit maakt het laagdrempeliger om te kiezen voor duurzame en verantwoorde alternatieven voor de schadelijke grijze stroom. Groene stroom vermindert de CO2 uitstoot en draagt zo bij aan een beter milieu. Kiezen voor een duurzaam alternatief is daarmee een keuze voor een mooiere, groene toekomst. Door het aanschaffen van zonnepanelen zet u zonlicht om in stroom. Zonlicht is gratis, wat deze energiebron uiteraard goedkoop maakt. Dat kiest u toch ook?

https://www.enersolar.nl/