Source Promo
Business / Marketing and Advertising

Aluminium kozijnen zijn eyecatchers

Aluminium kozijnen van Schipper Ede zijn ware eyecatchers voor uw woning. Zowel in nieuw ontworpen huizen als in bestaande huizen. Met hun chique hip grijze of subtiele houtskoolkleur hebben aluminium kozijnen een lange weg afgelegd sinds de jaren tachtig.

In het begin van de jaren tachtig waren de aluminium kozijnen lelijke metalen kozijnen, die niet goed sloten. Sindsdien hebben aluminium deuren en kozijnen een lange weg afgelegd. Vandaag de dag zijn chique zwarte of subtiele houtskool aluminium kozijnen de keuze van de architect als het gaat om moderne nieuwbouw ontwikkelingen, waar hun slanke lijnen helpen bij het creëren van stijlvolle buitengevels. Het aluminium van tegenwoordig is erg trendy.

 

Aluminium kozijnen zijn een verantwoorde keuze

Door de sterkte van dit metalen element is er minder van nodig in het frame om het glas en het beslag vast te houden. Aluminium is ongelooflijk sterk, wat betekent dat ze in echt grote ramen en deuren passen zonder dat er een volumineus frame voor nodig is. Dit maximaliseert het glasoppervlak. Het feit dat er meer glas gebruikt kan worden is voor sommige mensen een enorm voordeel. Het grootste deel van uw raam zal immers van glas zijn en niet van kozijn, en dus thermisch efficiënt.

Door de ontwikkeling van de warmtetechniek behoren aluminium kozijnen en deuren tot de best isolerende kozijnen op de markt. Terwijl kunststof en hout kunnen uitzetten en krimpen wanneer de omgevingstemperatuur verandert, is aluminium zeer stabiel – er is geen uitzetting of krimp die het openen of sluiten van deuren zou bemoeilijken.

Aluminium kozijnen en deuren zijn nagenoeg onderhoudsvrij, sterk, duurzaam en zeer corrosiebestendig. In tegenstelling tot hout hoeven ze niet geverfd of gekleurd te worden om ze weerbestendig te houden en zullen ze niet roesten. Ze zullen ook nooit rotten of afschilferen.

 

Ook het milieu is u dankbaar als u kiest voor aluminium kozijnen

Als het milieu u zorgen baart, aluminium is 100 procent recyclebaar zonder kwaliteitsverlies. Dit betekent dat wanneer uw ramen uiteindelijk moeten worden vervangen, de kozijnen kunnen worden gesmolten en omgebouwd tot iets nieuws. U kunt er dus zeker van zijn dat als u besluit om ze te vervangen, ze steeds opnieuw kunnen worden hergebruikt. Een prima keuze dus als het milieu u aan het hart gaat.