Source Promo
Image default
Mode en Kleding

Waarom je van een stringbody moet houden

Iedereen kent de stringbody wel, het hoort namelijk bij de lingerie klassiekers. Toch zijn er nog veel te weinig vrouwen verliefd op dit prachtige stukje lingerie. In deze blog worden verschillende redenen opgesomd waarom ook jij er echt een in de kast moet hebben hangen.

 

Weg met de bh’s

Een normale bh kan nog wel eens van z’n plek verschuiven of gewoon veel te veel bewegen. Een body is hier de ideale oplossing voor, omdat body’s een ingebouwde bh hebben. De body zorgt ervoor dat de bh niet meer kan verschuiven.

 

Minder schuren

Je kent het wel, een spijkerbroek die aan de binnenkant best stoef is en groeven achterlaat. Door een body te dragen voel je veel minder van de ruwe stof en wordt ook nog eens de druk beter verdeeld. Zo heb je een stuk minder striemen op je buik staan aan het eind van de dag!

 

Omhoog rollende slips zijn verleden tijd

Ondergoed dat omhoog kruipt en daardoor echt helemaal niet meer lekker zit na een korte tijd dragen. Daar kun je met body’s voor altijd gedag tegen zeggen! Omdat de bh en slip aan elkaar zijn verweven in een stringbody zit alles altijd precies waar het zou moeten zitten.

 

Voel je meer gekleed met een stringbody

Vind je het niet fijn om over je bh direct je kleding aan te doen en doe je daarom altijd een topje aan? Met een body hoef je daar niet meer over na te denken. Doordat je buik bekleed in voel je je ook meteen een stuk meer gekleed. Geen gehannes meer met topjes!

 

 

https://www.annavanrode.nl/sexy-lingerie/body-teddy/