Source Promo
Image default
Auto's en Motoren

Voor zowel onderhoud als reparatie van uw auto kunt u terecht bij dit autobedrijf in Zwanenburg

Als uw auto of scooter onderhoud of reparatie nodig heeft, is het prettig als u terecht kunt bij een betrouwbare aanbieder. Op die manier weet u zeker dat uw reparatie vakkundig en binnen een klein tijdsbestek wordt uitgevoerd en dat u nooit teveel betaalt. Al sinds 2005 is DJ Auto’s en Scooters hét autobedrijf in Zwanenburg en omstreken. De vakkundige medewerkers kunnen werkzaamheden aan alle merken auto’s en scooters uitvoeren. Zo zorgen zij ervoor dat u snel weer de weg op kunt.

Zes dagen per week geopend voor onderhoud- of reparatiewerkzaamheden

DJ Auto’s en Scooters werd oorspronkelijk opgericht als autobedrijf waar klanten in de omgeving Zwanenburg terecht konden voor hun reparaties en de aankoop van een nieuwe auto. Na een aantal jaar bleek er ook vraag te zijn naar reparaties aan scooters. Tegenwoordig maakt u daarom een afspraak voor werkzaamheden aan beide voertuigen. Doordat het bedrijf zes dagen per week geopend is, vindt u altijd een moment dat u schikt. Bovendien is het mogelijk om uw auto professioneel te laten keuren voor slechts €29,95 inclusief afmeldkosten. Heeft u schade gereden aan uw auto of scooter en is het niet mogelijk om deze langs te brengen bij de garage? Dan kunnen de medewerkers deze ook op locatie ophalen. U ontvangt bovendien een gratis leenauto zodat u niet zonder auto komt te zitten.

Ook voor het bestellen van auto- en scooteronderdelen

Naast reparatie en onderhoud, bent u ook altijd welkom in de showroom van dit autobedrijf in Zwanenburg voor de aanschaf van een nieuwe auto, scooter of losse onderdelen voor uw huidige voertuig. De enthousiaste medewerkers luisteren naar uw wensen en vertellen u graag meer over de specificaties van een nieuw of gebruikt voertuig. Het bedrijf heeft bovendien vaak leuke aanbiedingen beschikbaar. Houd hiervoor de website goed in de gaten of bezoek geregeld de showroom!