Source Promo
Image default
Woningen

Nieuw parket snel en goed laten leggen door de vloerenspecialist

Wilt u graag een nieuwe vloer in uw woning? Dan is het een verstandige keuze om even goed na te denken over de verschillende vloersoorten die beschikbaar zijn. Veel mensen vinden parket namelijk ontzettend duur, zeker wanneer zij dit ook willen laten leggen door een professional. Een parketvloer moet u echter zien als een zeer waardevolle investering! Het klopt dat de aanschaf van parket duurder uitvalt dan bijvoorbeeld laminaat, zeker wanneer u het ook wilt laten leggen door een professionele partij. Maar hier krijgt u uiteraard ook ontzettend veel voor terug!

Redenen om een parketvloer te laten leggen

De belangrijkste reden om te kiezen voor parket dat u kunt laten leggen door Klitsie Parketvloeren uit Wormerveer (Noord-Holland) is de kwaliteit. Er wordt vaak gezegd dat een parketvloer een leven lang meegaat. Daar is niets aan gelogen! Na het laten leggen van het parket vraagt de vloer wat onderhoud. Als dit goed wordt uitgevoerd, gaat de vloer decennialang mee. De vloer moet onderhouden worden door regelmatig een goede schuurbeurt met de juiste reinigingsmiddelen te doen. Eventueel kunt u het parket daarna impregneren met een nieuwe vernis of voedende wax, de specialist waar u de vloer door heeft laten leggen kan hier meer over vertellen. Op deze manier houdt u de parketvloer sterk en gezond. Dit maakt een vloer van parket ook duurzaam! Omdat de vloer lang meegaat, hoeft deze niet snel vervangen te worden.

Twijfel niet langer en schakel deze experts in!

Twijfelt u nog over het laten leggen van parket in uw woning in Noord-Holland? Breng dan een bezoek aan de showroom van Klitsie Parketvloeren in Wormerveer. Hier liggen verschillende parketvloeren uitgelegd, zodat u kunt bekijken welke vloer bij uw interieurwensen past. Bovendien levert deze vloerspecialist het parket snel, zodat u binnen de kortste keren geniet van uw nieuwe vloer. Parket laten leggen wordt goed en snel gedaan door de specialisten van Klitsie Parketvloeren!  

https://klitsieparketvloeren.nl/