Source Promo
Business / Marketing and Advertising

Volg jij de trends?

Ben jij iemand die de mode trends op de voet volgt of laat je het liever aan je voorbij gaan? Er zijn veel trends geweest en deze winter komen er nog genoeg bij.

Donkere kleuren

In de winter is het wat somberder dan normaal. Je kunt dat compenseren met felle kleuren maar de trend van de winter zijn juist donkere kleuren. Zwart en grijs heeft de voorkeur maar een donkere kleur rood of groen is ook mogelijk. Daarbij komt basic ook naar voren. Geen ingewikkelde kleding maar juist simpele truien en jassen met een donker kleurtje. Vrij gemakkelijk dus. Je kunt ook  voor cognac kleuren gaan in combinatie met een andere donkere kleuren. Bruintinten kun je vooral terug vinden in accessoires en schoenen. Maar jassen en sokken mogen ook in die kleuren.

Wol

In koude winters komt deze trend goed van pas. Wol gaat en is deze winter een grote trend. Dikke wollen truien of knitwear met grote knopen en iets te grote kleding zul je vaak op straat terug zien. Erg leuk en bovendien lekker warm in de winter.

Petten

Petten en mutsen zijn ook erg in deze winter. Een Trucker pet dragen is ook erg in. Het staat stoer en er zijn veel mogelijkheden. De kleuren kun je ook goed combineren.

Te grote kleding

Dit is misschien wel een beetje vreemd maar te grote kleding is een trend deze winter. Voorheen moest alles juist zo strak mogelijk maar nu mag alles los en groot zijn. Dat zit ook wel comfortabel en je past er makkelijk in. Dit staat vooral leuk in combinatie met grote stevige schoenen. Vooral wandelschoenen en stevige sportschoenen zijn erg populair. De kleuren moeten dan wel neutraal zijn. Geen felle kleuren op je schoenen nemen dus. Wat jassen betreft kun je ook gewoon een maatje groter kiezen. Grote jassen zullen ook een echte trend zijn deze winter.

https://www.snapbacks.nl/