Hoog in Google dankzij digitale marketing

Digitale marketing is een krachtig specialisme dat veel voordeel met zich meebrengt. Een van de meest bekende voordelen is dat je een hogere positie in Google kunt behalen. Maar daarnaast zorgt het toepassen van digitale marketing voor meer voordelen waar je in de eerste instantie waarschijnlijk niet zo snel aan denkt. Een top ranking in zoekmachines zorgt voor meer leads en naamsbekendheid wat uiteindelijk zal resulteren in meer omzet. Wanneer je een website hebt voor je onderneming wil je natuurlijk dat deze goed vindbaar is en goed wordt bezocht door potentiele klanten. Hoog in Google staan zorgt er voor dat je dit kunt bereiken. Benieuwd hoe je dit voor elkaar krijgt? Wij leggen het je uit.

Zoekmachine optimalisatie        

Je website optimaliseren voor zoekmachines is een specialisme dat behoort tot zoekmachine marketing. Door relevante termen te gebruiken op en rondom je website laat je zien waar je website over gaat en wat voor jou interessant is. SEO (Search Engine Optimization) toepassen zorgt er voor dat je website beter wordt gevonden in de organische zoekresultaten. Dit is een gratis methode om Hoog in Google te komen.

Adverteren in Google

Naast de organische resultaten heb je in Google ook ruimte voor advertenties. Dit zijn betaalde resultaten. Hier moet je vanzelfsprekend voor betalen, maar alleen als het iets oplevert. Klikt niemand op je advertenties? Dan hoef je ook nergens voor de betalen. Wordt er wel op je advertentie geklikt? Dan gaat er een X bedrag van je zelf ingestelde budget af, en blijft je advertentie zichtbaar tot het budget op is. Het grote voordeel hiervan is dat je direct een top positie hebt op voor jou relevante zoektermen, en je kunt je advertenties op ieder moment van de dag aanpassen. Je kunt de inhoud van de advertenties aanpassen maar ook het budget opnieuw instellen wanneer je wilt.

https://www.teamnijhuis.nl/