Source Promo
Business / Marketing and Advertising

Vier het met bier!

Gefeliciteerd bier! Dat wil je wel horen wanneer je je verjaardag viert. Een biertje is namelijk een geliefd cadeau en dat is begrijpelijk. Bier is er namelijk in veel verschillende varianten. Voor iedere smaak is er haast wel een passend biertje te vinden. Ook vrouwen ontvangen steeds vaker een lekker biertje voor hun verjaardag. Dit komt doordat er bieren met fruitsmaakjes en zonder alcohol steeds meer gemaakt worden. Wel is het zaak om eens iets anders te verzinnen dan de standaard bierpakketten van de reguliere leveranciers. Zo voorkom je dat je straks met hetzelfde pakket aankoopt als twee gasten die voor jou op het feestje arriveerden. Wij helpen een handje.

Gefeliciteerd bier in alle soorten en maten

Je maakt gegarandeerd indruk met die geweldige grote fles kasteelbier. Ook een prachtig pakket vol geselecteerde blonde bieren, IPA’s of donkere krachtige bieren doet het goed. Weet jij welke smaak de ontvanger wel kan waarderen? Laat hier de keuze voor jouw gefeliciteerd bier op aansluiten. En wat ga je vieren? Een verjaardag, een jubileum of het behalen van een rijbewijs? Zo maak je jouw cadeau passend voor iedere gelegenheid, bijvoorbeeld door er een persoonlijk kaartje aan toe te voegen.

Kun je niet kiezen?

Keuzestress voor het beste biertje om weg te geven? Kiezen hoeft helemaal niet, je kunt er namelijk gewoon een pakket van laten maken. Zo stel je een persoonlijke verzameling van mooie bieren en verrassende smaken samen. Je voorkomt hiermee dat je een hele fles van net dat ene biertje koopt waar de ontvanger niet van houdt. Of zet de ontvanger zelf aan het werk en geef een brouwpakket cadeau!

https://www.misterhop.com/